algo de nubes
  • Màx: 20.14°
  • Mín: 13.46°
18°

Moltes cares noves en la política local

Un total de set formacions es presenten a les eleccions de sa Pobla. L'exbatle Jaume Font hi implanta el seu nou partit, que és encapçalat per Josep Capó

Text: Maria Nadal

Un total de set partits polítics es presentaran a les pròximes eleccions locals de sa Pobla. Mentre que algunes formacions repeteixen els candidats, que són històrics, com el socialista Lluís Socies i Joan Comas, que encapçala Independents per sa Pobla, la majoria de llistes han apostat per una renovació total. És el cas del PP, que presenta una candidatura totalment renovada amb Biel Serra al capdavant.

L'expopular i un dels batles que han deixat més empremta al municipi, Jaume Font, torna a ser present en la campanya amb la inserció de seu nou partit: la Lliga Regionalista. Josep Juan Capó, exprimera vara pel PP durant nou mesos de l'any 1991, és l'encarregat de defensar el projecte de Font al seu poble natal. Així, Capó torna a la vida política després d'anys allunyat d'aques món.

Cares noves

També hi ha hagut canvis en les llistes del PSM. L'executiva local va escollir Margalida Vidal com a candidata nacionalista, que substitueix el regidor Sebastià Gallardo, que abandonà l'actual equip de govern (Independents per sa Pobla i PSOE) fa un any. Joana Alomar repeteix com a candidata de Convergència per les Illes (abans UM), encara que durant els darrers comicis no va aconseguir representació al Consistori. Per part seva, Esquerra es presenta per primera vegada a la localitat i la seva candidata, Catalina Munar, entra també en política per primer cop. Finalment, Entesa, que es formà després que alguns edils d'IxSP se n'anassin del partit, no es presentarà a les eleccions.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.