algo de nubes
  • Màx: 19.07°
  • Mín: 9.02°
18°

Concessions de serveis municipals a Inca, de franc?

Independents denúncia que les empreses que gestionen la piscina coberta, les tanques publicitàries i l'ORA adeuten a l'Ajuntament més de 200.000 euros en 5 anys

Les empreses concessionàries de la piscina coberta, les tanques publicitàries i el servei de l'ORA deuen a l'Ajuntament de Inca més de 200.000 euros relatius al cànon que havien d'abonar al municipi a canvi d'explotar econòmicament aquestes prestacions. Així ho va denunciar ahir el portaveu d'Independents d'Inca, Àngel Garcia que, a més, va fer públic un informe en el qual el secretari municipal d'Inca adverteix que el Consistori no sols no ha percebut el cànon corresponent de l'entitat que gestionava la zona blava d'aparcament, sinó que li ha proporcionat "ajuda material i logística".

Els Independent alerten sobre allò que consideren un "tracte de favor" cap aquesta i altres companyies adjudicatàries de serveis municipals, cosa que suposa un "greuge comparatiu" per a la resta de societats que entraren en el concurs per dur a terme les mateixes tasques. Segons el partit de Garcia, l'empresa de l'ORA arrossega un deute de més de 70.000 euros amb la Sala -si ha arribat a la via executiva després de resoldre'n el contracte-, l'adjudicatari de la piscina coberta deu 39.000 euros per la taxa dels darrers cinc anys, 45.000 en aigua potable i 10.000 per rebuts de Gesa que ha pagat l'Ajuntament.

"Encara més preocupant", a parer dels Independents, és el cas de la companyia encarregada les tanques de publicitat estàtica, que encara no ha abonat al municipi 125.000 euros corresponents al cànon obligatori no satisfet des de 2003 fins que, el 2009, conclogué el seu contracte. A pesar d'això, i segons el mateix partit, el concessionari encara gestiona les tanques de propaganda i ho fa sense haver pagat el deute pendent, el cànon de 2010 ni tenir, tampoc, permís vigent.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Inquer01, fa mes de 13 anys

Dues reflexions:
Als ciutadans que no paguen el dia que pertoca les omplen de recàrrecs i les encalcen fins al embargaments de les nòmines.
Prest hi haurà eleccions, la publicitat és un factor important... Hi ha darrere de aquest "descuit" intencionalitat?...

Valoració:5menosmas
Per Al·lot Groc, fa mes de 13 anys

"Denúncia" és un substantiu. El present de tercera persona del verb denunciar és "denuncia", amb la força de veu a la "i". Anau més alerta amb aquestes castellanades i rectificau-ho.

Valoració:2menosmas
Per Inquer00, fa mes de 13 anys

Quin panorama amb el PP d'Inca. Una vegada més, bona feina dels Independents d'Inca!!

Valoració:-3menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente