algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

“És una vergonya que tot continuï igual a Sineu”

El Govern no ha adjudicat encara les obres de millora dels voltants de la línia ferroviària i el PP critica la “passivitat” i la “manca de transparència” de Mobilitat

Cinc mesos després que tingués lloc l'accident a la línia ferroviària que uneix Sineu amb Manacor, que deixà 32 ferits, aquesta continua tancada i les obres de millora previstes als murs de contenció encara no s'han adjudicat.
Ahir, una comitiva de representants del Partit Popular, encapçalada per la diputada Mabel Cabrer, es desplaçà fins a Sineu per valorar la situació i la gestió del Govern. "És una vergonya que després de cinc mesos no s'hagin adjudicat les obres, acció que prova el poc interès de la Conselleria de Mobilitat a resoldre la situació" asseverà Cabrer.

Segons la diputada, "els fets demostren que el conseller Gabriel Vicens va mentir quan va dir que els treballs acabarien per desembre, ja que si es necessita un mínim de quatre mesos d'intervenció als murs i la feina ni tan sols no s'ha adjudicada, serà ben entrat el 2011 quan finalitzi". Els populars sostenen que des del Govern hi ha un gran interès "a amagar informació", perquè en reiterades ocasions "s'han negat a lliurar-nos documents sobre el tema". "Allò que ens pareix més greu és el fet que el Parlament aprovàs la realització d'una auditoria jurídica i tècnica de l'incident i el conseller Vicens després digui per darrere que no la farà", digué la diputada conservadora.
D'altra banda, des de Mobilitat asseguren que l'inici de les obres "és imminent" i que la seva prioritat "és complir amb els terminis establerts perquè no s'hagin de refer, tal com va passar amb la reforma popular del 2004".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.