muy nuboso
  • Màx: 17.23°
  • Mín: 11.35°
14°

Els treballadors de sa Pobla guanyen el torcebraç al batle

La Justícia dóna la raó al representant sindical que fou acusat de fer feines estant de baixa. L'Ajuntament ha recorregut la sentència

El representant sindical que formava part de la plantilla municipal i que fou acomiadat de l'Ajuntament de sa Pobla al·legant que treballava mentre estava de baixa al Consistori ha guanyat el judici interposat contra l'equip de govern (Independents per sa Pobla i PSOE) per acomiadament improcedent. Ara l'Ajuntament ha recorregut la sentència perquè "segons els serveis jurídics municipals, el jutge s'ha basat en dades que no es corresponen amb l'informe fet per l'acomiadament d'aquest treballador", segons paraules del batle, Joan Comes.

El representant sindical d'UGT, Salvador Crespí, i el delegat del sindicat a l'Ajuntament de sa Pobla i també treballador municipal, Rafel Serra, explicaren ahir la resolució judicial i asseguraren que "amb totes les despeses que ha sofert l'Ajuntament per poder pagar els serveis jurídics i els acomiadaments indeguts s'haurien pogut millorar les condicions dels treballadors que fa tres anys que negociam", segons paraules de Crespí.

En total l'equip de govern de sa Pobla ha estat dut als jutjats per set treballadors municipals que es mostraren disconformes per com han estat despatxats. "Tots aquests treballadors han anat a judici i la majoria l'han guanyat, tot i que n'hi ha que encara esperen la resolució", segons paraules del treballador municipal Rafel Serra.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pobler, fa mes de 13 anys
Ai Joanet, saps que ho fas de malament.
Valoració:5menosmas
Per Que se grati la butxaca el batle, fa mes de 13 anys
Amb els doblers de l'Ajuntament (els del poble) fa bon recórrer les sentències, Si s'hagués de gratar la butxaca el batle ja no seria el mateix.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente