algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 10°
10°

Facilitats a la caça amb filats

Els caçadors d'arts tradicionals d'Alaró volen que la temporada s'allargui quinze dies i que s'acceleri el lliurament de les llicències

Queda menys d'un mes perquè s'iniciï la temporada de caça amb filats i els caçadors estan en peu de guerra. El motiu és el retard en el lliurament de les llicències de caça i dels fulls de recompte dels tords que atorga cada any la Conselleria de Medi Ambient del Consell de Mallorca. Enguany la institució insular s'endarrereix més del compte en l'entrega i han començat a sorgir els primers nervis entre els caçadors. Així mateix, volen que el Consell allargui quinze dies més la temporada de caça, que s'inicia l'1 de novembre i finalitza el 30 gener, i critiquen que s'hagi reduït progressivament amb l'enduriment de la normativa europea.

Aquest malestar el traspassaren a la consellera insular de Medi Ambient, Magdalena Tugores, en el transcurs del dinar d'inici de temporada que cada any organitza la societat de caçadors d'arts tradicionals d'Alaró. Prop de dues-centes vint persones assistiren a l'acte, que tingué lloc dissabte al Foro de Mallorca, entre les quals destacà el president de la Societat de caçadors d'arts tradicionals d'Alaró, Sebastià Isern, i el batle d'Alaró, Joan Simonet.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.