nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Caterina Mas fa història al poble de Petra

La nova batlessa agafa el relleu després de la dimissió de l'històric dirigent nacionalista, Joan Font, amb el compromís de fer molta feina per al poble per tal d'afrontar la crisi

Amb una sala de plens a vessar, Caterina Mas feia ahir història al seu poble quan agafava la vara i es convertia en la primera batlessa del municipi. A l'Ajuntament de Petra començava una nova etapa amb moltes il·lusions i amb moltes "ganes de treballar" per als veïns i per "fer front a la crisi". Era un dia de festa, una fita històrica.

Després de la dimissió, ja fa quinze dies, de qui va ser batle pel PSM durant quinze anys, Joan Font, ahir migdia es produïa el ple de relleu. Fou un acte senzill en el qual no faltà ningú. La plana major dels nacionalistes volgué ser-hi present per donar el suport a la nova batlessa nacionalista.

Tal com mana la legislació, es donà la possibilitat als partits polítics que integren el Consistori de presentar candidats. UM seleccionà el seu, Miquel Jaume, que amb un "tal vegada hi haurà sort", posava una nota d'humor a l'acte.El PP també presentava Miquel Santandreu. En darrer lloc, Caterina Mas era la candidata dels nacionalistes. Tal com s'esperava, no hi hagué sorpreses i Mas assumia el relleu a la batlia. Va ser el regidor major de la corporació, Antoni Gibert (Unió Mallorquina), qui li va fer entregà la vara. Després vingueren totes les felicitacions, tot i que també caigué alguna crítica per part de l'oposició.

Manifestacions

Des d'UM, Miquel Jaume, manifestava que "la dimissió de Font ningú no l'esperava i hi ha gent que no l'ha entesa". Però tot i que mostrà el seu suport i li donà l'enhorabona, recordà que "queden moltes coses pendents i vuit mesos no sé si seran prou". També s'oferí per dur endavant les propostes bones per als veïns.

Per part del Partit Popular, Miquel Santandreu fou una mica més dur i li desitjà "la millor sort perquè creim que la necessitaràs. Agafes un ajuntament endeutat i compromès per una política urbanística més que discutible. Esperam que siguis valenta i que sàpigues resoldre la situació per tu mateixa".

Sebastià Reixach, portaveu del PSM, replicava que "cada cosa a son temps i a l'estiu xigales; avui és un dia de fer festa", i li recordà que no és per fer retrets.

Mas tingué paraules d'agraïment per a Font, per al seu grup i anuncià que "hem fet molta feina, en feim i hem continuarem fent per anar demostrant que som un grup fort, unit i feiner".

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per La nau de Toni Munar, fa mes de 13 anys
Ja veurem com la nova batlesa arregla el tema d'una nau il·legal que la ferreteria d'en Toni Munar Curient (el seu marit) va construir
Valoració:-11menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente