algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Preus de pàrquing reduïts per potenciar els cellers i els locals nocturns d'Inca

L'Ajuntament i la concessionària de l'aparcament del mercat cobert negocien implantar tarifes amb un 50% de descompte entre les 22 i les 6 hores

L'Ajuntament d'Inca i l'empresa concessionària de l'aparcament del mercat cobert negocien la implantació de tarifes reduïdes durant la nit destinades a beneficiar i a potenciar els locals de restauració i d'oci de la ciutat.
Tot i que l'acord encara no està fermat, Ajuntament i concessionària negocien perquè els vehicles que aparquin davall el mercat entre les 22 i les 6 hores de la matinada obtinguin un cinquanta per cent de descompte sobre el preu normal. "És una mesura destinada a donar facilitats als clients dels nombrosos cellers que tenim a Inca, però també als dels locals d'oci nocturn", explicà el tinent de batle i coordinador d'Àrees de l'Ajuntament, Felip Jerez.
Cal recordar que els cellers d'Inca gaudeixen d'un reconegut prestigi arreu de Mallorca. Així mateix, al carrer del Born i al seu entorn es concentren la majoria de pubs i locals nocturns de la capital del Raiguer.

Residents i treballadors

Per una altra banda, l'equip de govern estudia implantar un altre sistema de lloguer per a les places de pàrquing de la quarta planta, que és propietat del Consistori. Aquestes tarifes, això no obstant, estarien adreçades a veïns, residents i altres persones que treballen en comerços i empreses amb seu al centre d'Inca. Jerez admeté que "de moment encara no ho hem concretat, però estam estudiant diferents formes de lloguer".

El pàrquing del mercat cobert té capacitat per a 212 places. La Sala adjudicà l'explotació de les tres primeres plantes de la infraestructura (134 places en rotació) a l'empresa Mercat d'Inca SL, que també és fa càrrec de la gestió del mercat de queviures, però reservà la quarta (78 places) per als ciutadans que desitjassin comprar una plaça d'aparcament. Això no obstant, només se n'han venudes una desena. "Quan inauguràrem el pàrquing, ja férem públic que un dels principals propòsits era que ajudàs a dinamitzar el comerç local", manifestà Jerez. Tant la Sala com la concessionària han qualificat "d'exitosa" l'obetura de l'aparcament.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Marro, fa mes de 13 anys
Com que subvencionen als aspirants del PP a batle, tenen bo de l'Ajuntament. D'això en diuen prevaricació. I a la gent d'Inca que li donin pel....... que per això hi ha les conferències de Sant Vicenç de Paül
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente