algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

El PP durà el carril bici de Son Servera davant la Fiscalia

Els serveis jurídics del Partit Popular denunciaran l'actual equip de govern per suposat desviament de fons en les obres de la primera fase del carril bici, que arriba fins a Cala Millor

114358
Els regidors del Partit Popular Jaume Servera i Damià Ripoll, damunt el carril bici. | Joan Sitges - Joan Sitges.

El Partit Popular de Son Servera ha posat tota la documentació referent al nou carril bici fins a Cala Millor en mans de l'assessoria jurídica del partit, amb l'objectiu de denunciar el projecte davant la Fiscalia. Segons Damià Ripoll, el portaveu de la formació al Consistori serverí, "gran part del carril està construït sobre terrenys privats i només s'han pagat uns 400.000 euros del 1.700.000 euros que ha costat". Des del Partit Popular sospiten, a més, que "gran part dels quatre milions d'euros que s'havien de destinar a les tasques de la primera fase del carril bici s'han utilitzat per pagar despeses corrents", explicà el regidor Jaume Servera.

Operació il·legal

Cal recordar que l'abril del 2007, quan encara governava el PP, l'Ajuntament de Son Servera demanà un crèdit de 4.200.000 euros per poder executar el carril bici. Tanamteix, no fou fins després de les eleccions passades que el projecte, que havia de costar 850.000 euros, va ser adjudicat i se'n començaren les actuacions. Segons denuncien els populars, "el carril ha costat més del doble del que era previst, tot i que la llei estableix que el cost definitiu d'una obra no pot superar més d'un vint per cent el pressupost inicial". Per això, els populars serverins no dubten que "aquest és un cas molt semblant al del Palma Arena, perquè, a més d'haver costat el doble del previst inicialment, encara no s'ha pagat al constructor ni una quarta part del que ha costat el carril i ja no hi ha doblers a l'Ajuntament".

Els conservadors esperen des del novembre que l'equip de govern els faciliti "les factures de la primera fase del carril bici" i, per aquest motiu, sospiten que "el crèdit per a la construcció de la nova infraestructura s'ha utilitzat per pagar despesa corrent". Aquesta operació és "il·legal", perquè "els crèdits només es concedeixen si són per a algun tipus d'inversió pública, però no per tapar forats de la Sala", indicà Damià Ripoll. Per tots aquests arguments, els serveis jurídics del Partit Popular duran l'obra davant la Fiscalia, amb l'objectiu "d'aclarir responsabilitats".

Josep Barrientos, en el punt de mira

L'exbatle del municipi pel Partit Socialista Josep Barrientos va ser el gran impulsor del carril bici fins a Cala Millor i el responsable de l'embelliment del carrer de Formentor, situat just a l'entrada del poble. Aquesta va ser l'obra estrella del mandat de Barrientos, que l'estiu passat va cedir la vara de batle al regidor d'Independents per Son Servera, Antoni Servera.

Tensió en el pacte

La situació dels comptes municipals ha preocupat el nou batle d'ençà que va prendre possessió del càrrec i Servera ha acusat obertament Barrientos d'haver gastat més del que tocava. Per això, tant des de l'equip de govern com des de l'oposició miren en lupa la gestió de l'exbatle.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pep, fa mes de 13 anys
Jo no pix fora de test,,, simplement dic sa meva opinió,,, com tu puguis dir sa teva,,, que l'escolt, la penso i l'analitzo, però ni lis pos puntets positius o negatius,,, (em sembla bastant infantil)...
Crec que tots els polítics, siguin del partit que siguin, tenen en aquests moments una mala imatge donada per molt de casos de corrupció,,, lo que venia a dir i esper que entenguis el doble sentit, Alies "Fogater", és que: "En sos collons d'un poden penjar a s'altre". Que els dels PP i el PSOE són cares d'una mateixa moneda, que a tu t'agrada que sigui creu, doncs guay!!,,, a jo no m'agrada sa moneda, m'agrada anar en bici i fer es hippie, fer feina, tenir fills,..,etc...
A més sa culpa és d'un titular que pot donar aquests tipus d'interpretacions: "El PP durà el carril bici de Son Servera davant la Fiscalia".
Ah,,, per cert,,, menys mal que vos no sou polític, perquè no sé qui ho votaria amb la seva supèrbia...
Valoració:4menosmas
Per Gabellí, fa mes de 13 anys
Que bo!
Ara aquests dos de la foto intentant fer veure que l'ajuntament de Son Servera ha robat quan tot el poble sap les relacions de'n Damià Ripoll amb Pula i Cotesa i tots els favors que els hi va fer. A canvi de què? I ja que hi som també pot explicar a canvi de què va signar tants permisos d'obra en un temps rècord just després de perdre les eleccions. I a Jaume Servera que li demanin per què va perdre les seves anteriors feines a Cala Millor.
Que bo. Quins grans humoristes aquests peperos serverins...
Seguiu així...
Valoració:5menosmas
Per fogater, fa mes de 13 anys
Els peperros cerquen com a desesperats un poc de munició per poder pegar dos tirs al PSOE durant el 2010, un any en què els plourà de per tots els costats, al del PP.

I en Pep a la seva... pixant fora de test.
Valoració:2menosmas
Per Pep, fa mes de 13 anys
Els polítics aprofiten qualsevol obra pública per omplir-se sa butxaca, inclòs amb es carril bitxi. Ho fan amb tot: poliesportius, urbanitzacions, escoles públiques (bono! tampoc no es que se faci molta d'obra amb aquesta assumpte), carreteres,... i ara li toca el torn al carril bitxi,,,
només esper que sa gent no li culli mania als bitxiclistes per aquest malifeta dels polítics... perquè jo lis colliria més mania amb el Palma arena...
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente