algo de nubes
  • Màx: 16.97°
  • Mín: 9.91°

Sant Llorenç viu la fira de nit

La XIII Fira Nocturna va omplir de bon menjar, bons productes i bona música la renovada estació del tren

109806
La XIII Fira Nocturna va omplir de bon menjar i bona música, | Joan Sitges - J. Sitges 

La tretzena edició de la Fira Nocturna de Sant Llorenç va servir per treure al carrer la dieta mediterrània i per presentar en societat la renovada estació del tren. Un poc abans de les nou del vespre, les autoritats, encapçalades pel batle, Mateu Puigròs, i per la consellera d'Agricultura, Mercè Amer, arribaren al recinte de l'estació i visitaren els estands dels nou restaurants, que oferiren menjar sa i a bon preu a tots els visitants.

Bon producte i bon menjar

Els restaurants que dissabte vespre poblaren l'estació presentaren plats innovadors, com esqueixada de bacallà sobre salmorejo i milfulls de tonyina i pebres amb carabassó, i també els menjars més deliciosos de la cuina tradicional mallorquina, com albergínies farcides, frit mariner i tumbet. Tanmateix, allò que tal vegada els caracteritzà més és que tots s'elaboraren amb productes balears i que estaven a l'abast de qualsevol butxaca, perquè el preu màxim per plat era de tres euros. Evidentment, però, una fira és molt més que bon menjar i bon beure. A Sant Llorenç ho demostraren els artesans que ensenyaren els secrets dels seus oficis a tothom que va voler aprendre'ls.

Així, ferrers, modistes, pelleters i mestres paperers acompanyaren els firaires més tradicionals durant una de les nits de l'any en què Sant Llorenç i tota la comarca del Llevant envaeixen els carrers del poble. A més, en l'edició d'enguany la música va tenir un protagonisme especial. Un concert amb Anegats, Tiu, Marcel Cranc i Pelillos a la Mar va atreure el públic més jove cap a la renovada estació. D'aquesta manera, va suposar la continuació de la gresca que s'havia encetat amb el sopar i va acompanyar el jovent del municipi fins a la matinada d'ahir.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.