algo de nubes
  • Màx: 15.4°
  • Mín: 7.22°
10°

“Mare, jo vull ser trompetista”

La Fira musical de Porreres es consolida en la segona edició

"Mare, vull una trompeta, vull ser trompetista". Tal vegada l’home i la dona que dugueren el seu fill a la Fira Musical de Porreres se’n penediren quan, poc després d’haver-hi anat, l’al·lot ja els garantia hores i hores de feliços intents de fer sonar la trompeta per convertir-se en músic.

La segona edició de la Fira musical de Porreres va ser tot un èxit perquè precisament arribà als més petits, als indiferents a tot allò que tengui a veure amb un instrument, a aquells, en fi, que no saben quina és la diferència entre un instrument de corda i un altre de vent.

La clau perquè això fos possible s’ha de cercar en la diversitat d’activitats i de propostes que s’han organitzat en aquesta segona edició entorn del, de vegades, endogàmic gremi musical. Aquest pic, la gent d’aquest entorn se sabé obrir, fer-se accessible, i garantir així que milers de persones visitassin Porreres tot i celebrar-se altres fires multitudinàries com la de Cala Rajada o la de Sant Jordi.

El comentari general era el de sempre, que només amb la gent que forma part d’una banda, o té formació musical, la participació ja queda garantida. Però, tanmateix, era molta la gent que visità la mostra, que s’estenia per tots els racons del nucli urbà, només per curiositat.

Pels carrers del centre hi deambulaven encara alguns joves que la nit anterior havien tingut la seva particular dosi musical amb un concert de rock. I és que en l’edició d’enguany la fira s’ha prolontat al llarg del cap de setmana amb múltiples activitats com ara una plantada de gegants, cercaviles i concerts de jazz dissabte i la fira en majúscules d’ahir.

Dels diferents envelats de l’avinguda del Bisbe Campins i la plaça de la Vila, destacaren aquells d’on sortia alguna classe de música o on s’hi fabricaven instruments.

L’èxit d’aquesta segona edició de la fira, que va néixer fa dos anys amb motiu del 150è aniversari de la Filharmònica Porrerenca i que l’any passat no se celebrà, ha fet que es vulgui mantenir com un esdeveniment anual. •

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.