algo de nubes
  • Màx: 27°
  • Mín: 23°
24°

El tripartit afronta una setmana de reflexió després de reunir-se

Independents rectificà i assistí a la comissió de seguiment del pacte

Després d’una reunió que durà tres hores amb membres d’Independents per sa Pobla (Ixsp), PSOE i PSM, en la qual no faltaren queixes i retrets mutus, el tripartit de sa Pobla sembla que és a prop de superar les discrepàncies sorgides després que, en el darrer ple, PSM i PSOE votassin amb el PP contra una proposta d’Independents sobre l’organigrama de personal de l’Ajuntament.

Tot i que inicialment el batle, Joan Comes (Ixsp), havia dit que el seu partit no assistiria a la comissió de seguiment del pacte convocada dijous vespre perquè se sentia «traït» pels seus socis, al final rectificà. «Dimecres vespre ens reunírem amb l’executiva d’Independents i vam decidir que, atès que aquesta reunió estava convocada des d’abans del ple, havíem d’assistir-hi», explicà Comes, qui assegurà que la reunió fou molt «profitosa». «Potser hauríem d’haver avançat més aquesta reunió, que serví perquè cada partit exposàs la seva posició», afegí.

El segon tinent de batle, Lluís Socies (PSOE), es mostrà «content» amb la rectificació d’Independents. «No hi ha res obert ni res tancat, però el camí per arribar a acords és parlar. Jo no he traït a ningú, però el que està clar és que tampoc no cedirem en tot», digué. Així mateix recordà que, de moment, «totes les subvencions importants que arriben a sa Pobla són de conselleries governades pel PSOE. Reunió del PSM El regidor del PSM, Sebastià Gallardo, declinà fer valoracions polítiques sobre la reunió de dijous. «Dimecres ens reunírem amb l’agrupació local del PSM per parlar abans de la propera reunió. Ara ens estimam més mantenir una actitud calmada i no parlar en calent», precisà. La comissió de seguiment del pacte de govern de sa Pobla, que es reuneix teòricament cada tres mesos, es féu al local del PSOE de sa Pobla i hi participaren els Independents Bel Comes, Antoni Martorell i Joan Comes; els socialistes Lluís Socies, Pere Crespí, Martí Serra, Joan Peré i Lluís Socies; i Sebastià Gallardo, Margalida Vidal i Joan Fiol per part del PSM.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.