algo de nubes
  • Màx: 17.67°
  • Mín: 8.69°
13°

Creus que la guerra a Ucraïna afectarà molt negativament l'economia de les Balears?

La guerra a Ucraïna ja té els seus efectes sobre l'economia d'Occident. En el que duim de conflicte, els preus del gas, l'electricitat o l'alumini han crescut exponencialment. A més, els cereals com el blat, entre altres productes, han augmentat el seu preu en almenys un 30%.

Aquest diumenge, la presidenta Armengol ha assegurat des de Madrid que la guerra tindrà els seus efectes negatius sobre l'economia de les Balears. Es produirà una inflació dels preus i a més hi haurà un previsible impacte sobre la indústria turística.

En aquest sentit, enguany no s'espera l'arribada de turistes russos. A més, cal remarcar que productes com ara l'oli de gira-sol s'importaven directament d'Ucraïna. De fet, alguns establiments de Mallorca ja han començat a imposar restriccions en la compra d'aquests productes.

Davant aquesta situació, des de dBalears demanam als nostres lectors si creuen que la guerra tindrà un greu impacte sobre l'economia balear o, per contra, els seus efectes es podran controlar i l'impacte serà lleu. Així, les respostes de l'enquesta són les següents:

, ja ha començat l'escalada de preus.

No, es podran controlar els efectes i l'impacte serà lleu.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Excuses, fa mes de 2 anys
Els polítics sempre tenen excuses. La inflació ja hi era abans de la guerra i les males condicions de feina també, però els polítics, ja ho sabem, quan no és per culpa de la pandèmia, és per culpa de la guerra. Ahir a la reunió delcomitè federal del PSOE, Pedro Sanchez ho va tornar a demostrar amb el que va dir. La qüestió però és que després de la guerra, els pobres seran més pobres i els rics seran més rics, com sempre.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente