nubes dispersas
  • Màx: 18.97°
  • Mín: 13.93°
18°

Creus que imputaran un delicte de sedició als responsables de l'assalt al plenari de Lorca?

Una notícia destacada de la setmana, a escala estatal, ha estat l'assalt al plenari de l'Ajuntament de Lorca, governat pel PSOE, per part d'un grup de ramaders. Un assalt violent que va interrompre el funcionament de la cambra consistorial.

En el plenari es debatia una proposició per allunyar les futures macrogranges porcines 1,5 kilòmetres dels centres poblacionals. Una mesura ja contemplada en les directrius de la comunitat governada pel PP.

Alguns dels ramaders, que van entrar a l'Ajuntament sense cap mena d'escrúpol i enfrontant-se amb la policia, ja han reconegut que participaren en la protesta «desinformats». No obstant això, ens trobam davant un cas greu d'atac a la democràcia.

Des d'aquest punt de vista, des de dBalears demanam als nostres lectors si pensen que s'aplicarà un delicte de sedició als responsables de l'assalt o si per contra tot acabarà amb paper mullat. No debades, i per molt menys, cal recordar que Jordi Sànchez i Jordi Cuixart van ser imputats per un delicte de sedició.

, la justícia és igual per a tothom.

No, no són independentistes catalans.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guim, fa mes de 2 anys
Entre cans no es mosseguen.
Valoració:3menosmas
Per Carlota, fa mes de 2 anys
Sí, naturalment, la llei és igual per a tothom. O no?
Valoració:1menosmas
Per Guillem, fa mes de 2 anys
Els assaltants del plenari municipal del Ajuntament de Lorca, varen ser animats i encoratjats amb mentides per part del empresariat dretà i espanyol de les contaminants macro granges, VOX i també el PP. Cap tribunal i menys si parlem de les cúpules del sistema judicial espanyol, estan per a contrariar i disgustar els seus amics, no passarà res.
Valoració:9menosmas
Per Joan Miró Font, fa mes de 2 anys
Imputaren per un delicte de sedició es qui entraren dins s'ajuntament de Ço'n Servera s'11/05/2000 per a protestar contra sa declaració des Parc de Llevant? Veritat que no? Idò ara tampoc ho faran. En Jordi Cuixart i en Jordi Sánchez qüestionaven s'estatus quo i això covia. Es de Ço'n Servera i es de Llorca el volen reforçar i ja sabem què no els passa a aquestos
Valoració:8menosmas
Per TSF, fa mes de 2 anys
Si mirem les noticies de qualsevol televisió no diuen ni piu, ho van comentar el dia que va passar i ja no cal dir res mes, clar la diferencia es que no son catalans independentistes
Valoració:10menosmas
Per escardapenyes, fa mes de 2 anys
Son catalans ? o bascos ?no, idó no passarà res del que seria tractar amb igualdat .
No vereu el comportament de la nacional, ni una porrada ni un maltracte, ni estirada de cabells, també és vera que alguns no en tenian.
Eran patriotas Ñordoapañoles.
Com més enfora estiguem, millor per la República Catalana i els Països Catalans.
Valoració:12menosmas
Per finselscollons, fa mes de 2 anys
Però a meam, no me faceu riure. Aquesta pregunta per si sola, ja no te fa ganes llegir s'article. Tothom, però tothom, sabem que passarà. És a dir, res de res. Quina oi que fa!!
Valoració:8menosmas
Per Francesc Mas, fa mes de 2 anys
Hi ha diferències entre el que crec que passarà i el que voldria que passés
Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente