algo de nubes
  • Màx: 18.56°
  • Mín: 8.69°
18°

La nostra més absoluta condemna

Aquesta setmana la secció DESEMBOLICAR tenia previst un article que hem decidit no publicar.

Després del feminicidi de Warda Ouchene, embarassada, i l’assassinat del seu fill, Mohamed, aquesta secció resta sense paraules. Ens quedam en blanc, cercant recollir el dolor, i expressam tot el rebuig que ens genera aquest fet, deixant únicament un breu comunicat:

Des d’Homes Transitant volem expressar la nostra més absoluta condemna pel feminicidi de Warda Ouchene i l'assassinat del seu fill, Mohamed, esdevingut el passat 17 de maig a la localitat mallorquina de sa Pobla.

Dissortadament, Warda s'ha convertit en la víctima de violència de gènere número 1.088 a l'Estat espanyol des de l'any 2003. Es tracta d'un doble assassinat menyspreable que forma part d’una violència estructural que situa les dones i els infants, filles i fills, en una situació de desigualtat i vulnerabilitat extrema.

Convidem el conjunt de la ciutadania a rebutjar qualsevol tipus d'acte o conducta discriminatòria o violenta que vagi en contra de la dignitat, de la llibertat sexual i de la vida de les dones, i també a sumar-se a les concentracions convocades, a tota acció de rebuig.

Així mateix, volem expressar tot el nostre afecte i suport a la família i a les amistats de les víctimes, i també recordar-los que no estan soles.

#NiUnaMés #StopViolènciaMasclista

Signen el comunicat:

Antoni Aguiló, Enric Urbano Angel, Margalida Mulet Estrany, José Maria Nicolás, Justo Fernández López, Lucrecia Paz Burges, Pere Fullana Falconer, Jordi Calvet Pomés, Biel Servera Salas, Sebastià Mascaró Cabrer, Juanjo Bermúdez de Castro, Mariano Sbert, Lluis Ballester, Miquel Àngel Cloquell Espases, Michael L. Muller, David Abril, Àngels García Cunyat, Laus Fullana Gomila, Miquel Miró Kittila, Àngels Hernández Estelrich, Miguel Lorente Acosta, Mercè Gomila Mas, Pablo Mas, Miquel Far Ferrer, Biel Sastre, Jaume Perelló, Toni Rotget, Natxo Bou Palmés, Jaume Perelló, Joan Baltasar, Joan Farré Vidal, Sairy Sanna, Víctor M. Sánchez, Catalina Carrasco, Gaspar Morey, Estefania Corcoba Blanco, Lena CastellsTorrens, Juanjo Compairé García, Joaquín Aguilar Aguilar, Tomeu Martí i Florit, Carles Llorens.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.