nubes dispersas
  • Màx: 17.47°
  • Mín: 11.57°
14°

[VÍDEO] Juanjo Martínez: «Vull una Mallorca on la construcció no hipotequi el nostre futur ambiental per traure quatre duros»

Juanjo Martínez, coordinador general d'Esquerra Unida de les Illes Balears (EUIB), vol «una Mallorca justa en la qual l'educació, la sanitat i els serveis públics i socials siguin l'eina fonamental per garantir un futur digne per a totes les persones que l'habiten».

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Obvi, fa mes de 3 anys

Jo també ho vull.
Els Hotels que generam consumeixen territori, no són reciclables i no es poden exportar. Així que es posible quedar-nos amb edificis fantasma difícils de donar-los sortida.
Una altra casta d´indústria, segur que ens aniria millor. Abans hi havia sabates, textil, perles, embotits… que no ens diguin que no es pugui fer!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente