nubes dispersas
  • Màx: 21°
  • Mín: 16°
16°

[VÍDEO] Aina Alomar: «M'agradaria que la crisi sanitària ens ajudi a replantejar-nos el nostre model alimentari»

La dietista Aina Alomar apunta que aquesta crisi sanitària que estam vivint amb la Covid-19 ens hauria d'ajudar a «replantejar-nos el nostre model alimentari i començar a consumir aliments reals no pocessats i adquirir uns hàbits saludables».

Sobre la iniciativa #MallorCaNostra

El Diari de Balears ha llançat aquesta nova iniciativa oberta a la participació dels lectors del diari i dels representants de la societat civil batiada amb el nom de #MallorCaNostra.

Es tracta d'una proposta que convida els lectors del dBalears a pensar i fer propostes de com volen que sigui Mallorca després de la crisi del coronavirus i que també està oberta a idees més globals.

La proposta als lectors

Tens alguna idea, alguna proposta, algun desig? Explica'l en un vídeo i entre tots farem que sigui una mica més possible.

1 – Enregistra amb el teu mòbil o l'ordinador, un vídeo, en horitzontal, d'un màxim d'un minut. Explica quina idea desig o proposta tens per a millorar Mallorca.

2 – Envia'l al correu: mallorcanostra.dbalears@gmail.com

3 – El publicarem a dBalears i el difondrem per OnaMediterrània i entre tots aconseguirem que Mallorca, Ca Nostra, sigui millor.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.