algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 9.02°
18°

#OnSónLesDones, una iniciativa que interpel·la els mitjans i a tota la societat

El programa de l'Oracle de dia 7 de juliol de 2016. | On són les dones

La iniciativa #OnSónLesDones s’organitza a principis de juny d’aquest any per denunciar de manera sistemàtica la discriminació de les opinadores als mitjans de comunicació de Catalunya. Actualment el grup aglutina 50 dones que treballen en el recompte dels opinadors, els separen per gènere i en publiquen els resultats a les xarxes socials interpel·lant els mitjans. Tot plegat es difon a través d’un blog, un compte de Twitter i un compte de Facebook.

La filosofia és treballar a favor de tothom per demanar que es doni veu i s’escolti les dones expertes als mitjans de comunicació del nostre país.

Cercador d'expertes

L'Institut Català de les Dones que depèn de la Generalitat de Catalunya, posa a la disposició dels mitjans de comunicació aquesta eina que facilita la recerca de perfils de dones d'àmbits científics, acadèmics, empresarials, culturals i d'altres. L'objectiu és visualitzar les aportacions de les dones, especialment en aquells espais on tradicionalment no hi ha hagut presència femenina, i facilitar que els mitjans de comunicació convidin dones expertes a generar opinió en informatius, debats, intervencions i programes diversos.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.