algo de nubes
  • Màx: 19.99°
  • Mín: 13.1°
19°

La Directa es presenta a Mallorca aquest cap de setmana

El mitjà de comunicació La Directa ha organitzat per aquest cap de setmana dues presentacions a Mallorca, a Manacor i Palma. Aquest mitjà, en català, d'actualitat, investigació, debat i anàlisi, va néixer l’any 2006 i compta amb més de 2.000 subscriptors que donen suport al projecte.

Les presentacions seran aquest divendres 18 de setembre a Manacor a partir de les 19 h, al bar Ca’n Lliró. I dissabte a Palma en el marc de la I Trobada de Mitjans Lliures de Mallorca, a la plaça del Pes de la Palla a partir de les 20 h.

La Directa es presenta com un mitjà que ajuda a visibilitzar les pràctiques dels moviments socials, els projectes polítics, socials i culturals que plantegen un model alternatiu a l'actual i els col·lectius invisibilitzats per la majoria de mitjans de comunicació.

«Les persones que integrem aquest projecte assembleari, autogestionat i descentralitzat entenem la comunicació com una eina de transformació social i no com a simple mercaderia o negoci», aquesta és l’essència del projecte comunicatiu de La Directa, segons expliquen ells mateixos. El mitjà compta amb diversos col·laboradors a les Illes, arreu dels Països Catalans i del món.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ALM, fa mes de 8 anys

Xerrar un bon mallorquí no és només "salar", sinó usar els mots catalans propis del dialecte de Mallorca, i ben pronunciats, cosa que ben poca gent sap fer i entre aquesta poca gent no hi sol haver els locutors dels nostres mitjans de comunicació. La sintaxi també té una importància capital, però la majoria dels ignorants que opinen sobre la nostra llengua es creuen que això és escassesa de taxis...

Valoració:3menosmas
Per perepunyetes, fa mes de 8 anys

No només sala i fa la ela bleda, sinó que diu 'sorra' per arena. Es pot ser més incongruent?

Valoració:1menosmas
Per ela bleda, NO!, fa mes de 8 anys

Aquest vídeo hauria d'esser en català estàndard. A més, una cosa deplorable és l'ús de la ela "bleda", això és, la ela espanyola, que fa mal a les orelles quan es pretén de parlar en la nostra llengua. Apreneu de pronunciar les consonants -i les vocals- d'una vegada!

Valoració:1menosmas
Per Macià, fa mes de 8 anys

La locutora parla un 'catanyol' infecte i, a damunt, no sap donar una entonació adequada a cada frase. Pareix que està esmorteïda. ¿No hi ha locutors professionals a Mallorca capaços d'entonar adequadament i de pronunciar la nostra llengua amb fonemes mallorquins i no castellans?

Valoració:4menosmas
Per crítica, fa mes de 8 anys

Amics de La Directa, trobau que aquest vídeo mereix aquests "salats"?

Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente