algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 11°
17°

Els canals de TV3 canvien de freqüència aquesta matinada

Imatge de Sant Joan Despí. | R.L.

Dissabte, a les 3 de la matinada, els canals de TV3 canvien de freqüència i s’apagaran les freqüències antigues. Per continuar veient-los, cal resintonitzar els aparells de televisió i buscar els canals que estan marcats amb la paraula “Definitiu”, segons ha informat la Corporació en un comunicat.

A tot el territori català, tret de la demarcació de Girona, ja fa dies que es poden trobar els canals definitius, així que els espectadors ja poden resintonitzar els televisors per trobar-los. En el cas específic de la demarcació de Girona, i per motius exclusivament tècnics aliens a TV3, caldrà esperar fins demà mateix per fer l’operació de resintonització.

Com a conseqüència del Pla Tècnic de la TDT del Ministeri d’Indústria per alliberar espectre radioelèctric (Dividend Digital), els canals de TV3 han de modificar les seves freqüències d’emissió. Aquest ajustament obliga els espectadors a resintonitzar els canals o a fer ajustos a les seves antenes si encara no ho han fet.

Amb tots aquests canvis, es manté l’oferta de tots els canals de TV3, al mateix temps que se n’assegura la cobertura arreu del territori i la qualitat de la imatge. Així mateix, es recuperaran les desconnexions territorials a les comarques on la seva recepció havia quedat afectada.

Per tal de no perdre la recepció del senyal dels canals de TV3 (TV3 HD, TV3, Super3/33, 3/24 i Esport3), així com de les emissores de Catalunya Ràdio que arriben per TDT (Catalunya Ràdio, Catalunya Informació, Catalunya Música i Icat.cat) els telespectadors han de resintonitzar els seus aparells de televisió. Un cop hagin trobat els canals de TV3 amb la paraula “Definitiu”, els hauran de guardar i ordenar segons les seves preferències. Si no troben aquests canals, hauran d’avisar un instal·lador de telecomunicacions registrat per fer les modificacions pertinents a l’antena de l’edifici.

Si, tot i haver resintonitzat l’aparell de televisió, a les zones de Barcelona, Lleida i Tarragona no s’han trobat els canals de TV3 marcats amb la paraula “Definitiu”, cal contactar amb l’instal·lador de telecomunicacions registrat per adaptar l’antena de l’edifici. Les comunitats de veïns que es trobin en aquesta circumstància poden beneficiar-se del pla d’ajudes del Ministeri d’Indústria fins al 30 de juny del 2015.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per mallorquín, fa mes de 9 anys

No me interesa sintonizar el NODO catalán. Que se la queden los del rebaño.
Prefiero los documentales de la 2.
O la carta de ajuste

Valoració:-13menosmas
Per @Teleadictepañol, fa mes de 9 anys

Com sempre fent gala de son amor per sa incultura, sols mira sa TELEPORQUERIAAPAÑOLA. En ses comentaris ja se li nota molt s´Orguyo i SatisfaZZión.
Quedau-vos incultes, dins sa vostra salSSa.
Adeu !

Valoració:28menosmas
Per Emir, fa mes de 9 anys

Tv3 l'única potable!

Valoració:36menosmas
Per Nèstor, fa mes de 9 anys

Teleadicto, la teva opinió ens importa un rave! Ja sabem que a tu et posa Gran Hermano VIP.

Valoració:30menosmas
Per Teleadicto, fa mes de 9 anys

Yo no pienso re sintonizara. La TV3 es mas molesta que el spam del correo. Publicidad burda, chabacana y de ínfima calidad. Apta para mendrugos,!,,

Valoració:-19menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente