Un catedràtic de la UIB ha publicat un llibre sobre la història de la cuina a les Balears
El catedràtic de Fisiologia del Departament de Biologia Fonamental i Ciències de la Salut de la Universitat de les Illes Balears, Josep A. Tur, ha publicat el llibre 'Història de la cuina i l'alimentació a les Illes Balears'.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.