Mor a Singapur el xef Santi Santamaria
Obrí el seu primer restaurant a Sant Celoni el 1981 i el 1994 aconseguí la tercera estrella de la Guia Michelin
El cuiner del restaurant Can Fabes, Santi Santamaria, ha mort sobtadament als 53 anys durant un viatge a Singapur, ha confirmat a Europa Press un portaveu de l'establiment. Santi Santamaria (Sant Celoni, Barcelona, 1957) va inaugurar el 1981 el seu principal restaurant, que té tres estrelles de la Guia Michelin, i va ser Premi Nacional de Gastronomia 2009. El 2006 va inaugurar el restaurant Evo, a l'Hotel Hesperia Tower de Barcelona, amb una estrella Michelin, i el 2007 va obrir el Terra, en el Valdepalacios Hotel Gourmand.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- L’STEI denuncia que la manca d’aspirants a oposicions és una mostra de «la crisi de la docència»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.