Mor a Singapur el xef Santi Santamaria
Obrí el seu primer restaurant a Sant Celoni el 1981 i el 1994 aconseguí la tercera estrella de la Guia Michelin
El cuiner del restaurant Can Fabes, Santi Santamaria, ha mort sobtadament als 53 anys durant un viatge a Singapur, ha confirmat a Europa Press un portaveu de l'establiment. Santi Santamaria (Sant Celoni, Barcelona, 1957) va inaugurar el 1981 el seu principal restaurant, que té tres estrelles de la Guia Michelin, i va ser Premi Nacional de Gastronomia 2009. El 2006 va inaugurar el restaurant Evo, a l'Hotel Hesperia Tower de Barcelona, amb una estrella Michelin, i el 2007 va obrir el Terra, en el Valdepalacios Hotel Gourmand.
També a Illes Balears
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Vidal comença una «campanya de pressió» perquè el nou canal de RTVE en català arribi a les Balears
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Com així les Illes Balears s’han salvat de la gran apagada elèctrica?
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.