Rafael Sánchez protagonitza avui un seminari sobre l'ensaïmada
L'activitat és una de les novetats del calendari de la IV Diada de l'Ensaïmada de Mallorca
Palma25/10/07 0:00
El restaurant d'El Corte Inglés de les Avingudes acollirà avui, a les 19.00 hores, un seminari on els assistents rebran tot tipus d'explicacions sobre originals receptes elaborades amb l'ensaïmada mallorquina com a base. Rafael Sánchez, executive chef de l'Arabella Sheraton Golf Hotel Son Vida, conduirà amb un dels membres del seu equip, Carlos Sánchez, aquesta activitat. La cuina de Sánchez s'identifica amb l'originalitat, l'estètica i la creativitat en textures i en formes. «El més important és mantenir el gust original de cada producte».
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- La CAEB demonitza la protesta pel dret a una vida digna: «El turisme mereix el respecte i la consideració de tothom»
- Aturen un bus turístic a Palma per a denunciar la turistificació i la mercantilització de Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.