La cultura de la xocolata arriba a la Universitat
Més de 30 tipus de cacao s'han tastat en aquest curs de la UIB
Palma20/07/07 0:00
Igual com aquell qui tasta un bon vi, la xocolata s'olora, es palpa, s'esmicola, es prova i finalment es menja i desprèn aquella coneguda endorfina, hormona portadora de la felicitat. Això és el que han fet durant tota la setmana els quaranta alumnes que han participat al primer curs sobre La cultura de la xocolata, immers dins els cursos d'Estiu de la Universitat de les Illes Balears (UIB).
També a Illes Balears
- Oferta milionària per a comprar la plaça de toros de Palma
- Recollida de signatures contra la macrourbanització de Palma
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- Obren expedients sancionadors a Menorca per fondejos il·legals sobre posidònia
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.