La cultura de la xocolata arriba a la Universitat
Més de 30 tipus de cacao s'han tastat en aquest curs de la UIB
Palma20/07/07 0:00
Igual com aquell qui tasta un bon vi, la xocolata s'olora, es palpa, s'esmicola, es prova i finalment es menja i desprèn aquella coneguda endorfina, hormona portadora de la felicitat. Això és el que han fet durant tota la setmana els quaranta alumnes que han participat al primer curs sobre La cultura de la xocolata, immers dins els cursos d'Estiu de la Universitat de les Illes Balears (UIB).
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Primer comiat a Manel Domènech
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.