Seixanta mil visitants a la Mostra de Cuina
L'acte gastronòmic s'ha allargat durant deu dies i ha comptat amb un recinte firal més gran que mai
La vint-i-dosena edició de la Mostra de Cuina Mallorquina va concloure ahir després que prop de seixanta mil persones hagin visitat el recinte firal del Polígon de Llevant, des que el passat 8 de març s'inaugurà un esdeveniment que enguany ha comptat amb la novetat d'una major flexibilitat en la participació dels restaurants, més nombrosos que mai. A més, aquesta edició ha gaudit de la superfície firal més gran, que ha crescut 150 m2 respecte d'altres anys. La Mostra de 2006, per primera vegada, ha obert la participació als hotels rurals i s'ha mantingut eshow-cooking (xefs cuinant davant el públic) que tant d'èxit han tingut entre els participants des del 2004. Nova també la participació de Semilla SA, que pertany a la Conselleria d'Agricultura, amb un estand de fruita fresca i sucs que es feien al moment.
També a Illes Balears
- La diputada de Vox que ha impulsat la llei per urbanitzar en sòl rústic és propietària d’una empresa immobiliària
- L’Atlàntida Mallorca Film Fest s’espanya amb la reina
- Tots els horaris i itineraris de les marxes per la Pau i la Vida en solidaritat amb Gaza
- Els pares i les mares volen que els seus fills estudiïn en català
- La segregació d'alumnes per raó de llengua torna a fracassar: més del 80% de les famílies tria el català com a llengua de primer ensenyament
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.