Seixanta mil visitants a la Mostra de Cuina
L'acte gastronòmic s'ha allargat durant deu dies i ha comptat amb un recinte firal més gran que mai
La vint-i-dosena edició de la Mostra de Cuina Mallorquina va concloure ahir després que prop de seixanta mil persones hagin visitat el recinte firal del Polígon de Llevant, des que el passat 8 de març s'inaugurà un esdeveniment que enguany ha comptat amb la novetat d'una major flexibilitat en la participació dels restaurants, més nombrosos que mai. A més, aquesta edició ha gaudit de la superfície firal més gran, que ha crescut 150 m2 respecte d'altres anys. La Mostra de 2006, per primera vegada, ha obert la participació als hotels rurals i s'ha mantingut eshow-cooking (xefs cuinant davant el públic) que tant d'èxit han tingut entre els participants des del 2004. Nova també la participació de Semilla SA, que pertany a la Conselleria d'Agricultura, amb un estand de fruita fresca i sucs que es feien al moment.
També a Illes Balears
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- A la mort d'en Joan Taverner
- Els treballadors del 112 de les Balears demanen una gestió pública, responsable i de qualitat del servei
- Arriba la segona Trobada nacionalista dels Països Catalans
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.