Sergi Arola afirma que «la cuina de Mallorca viu presa dels tòpics»
El cuiner català revelà ahir les 10 receptes de l'èxit empresarial
09/11/05 0:00
JAVIER J. DÍAZ. Palma.
Vestit de negre, amb les ulleres de sol a la mà i pentinat amb un tupé arribà ahir a Palma Sergi Arola, un cuiner selecte, innovador, amb bon tarannà i amb millor talent. L'horabaixa substituí la fosca vestimenta per la blancor del davantal. L'esperava un 'show cooking' al Centre Tecnològic Can Domenge on revelà, al costat de l'expert en gestió empresarial Juan Carlos Cubeiro, «10 receptes per a l'èxit empresarial», cosa que coneix a la perfecció.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
- La CAEB demonitza la protesta pel dret a una vida digna: «El turisme mereix el respecte i la consideració de tothom»
- Aturen un bus turístic a Palma per a denunciar la turistificació i la mercantilització de Mallorca
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.