Sergi Arola afirma que «la cuina de Mallorca viu presa dels tòpics»
El cuiner català revelà ahir les 10 receptes de l'èxit empresarial
09/11/05 0:00
JAVIER J. DÍAZ. Palma.
Vestit de negre, amb les ulleres de sol a la mà i pentinat amb un tupé arribà ahir a Palma Sergi Arola, un cuiner selecte, innovador, amb bon tarannà i amb millor talent. L'horabaixa substituí la fosca vestimenta per la blancor del davantal. L'esperava un 'show cooking' al Centre Tecnològic Can Domenge on revelà, al costat de l'expert en gestió empresarial Juan Carlos Cubeiro, «10 receptes per a l'èxit empresarial», cosa que coneix a la perfecció.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.