La UIB crea un mètode científic per millorar la qualitat dels aliments
Palma08/11/03 0:00
Investigadors de la UIB, en col·laboració amb científics d'altres centres d'investigació, han desenvolupat un mètode que «garanteix la localització de les peces defectuoses en l'elaboració del formatge de Maó, la sobrassada, el llom embutxat i el cuixot». El sistema consta d'«una metodologia no destructiva», inclosa en la cadena de producció, mitjançant l'ús d'ultrasons. Per exemple, entre les aplicacions dels ultrasons en l'elaboració d'aquests productes, l'equip d'investigadors assaja un mètode que facilita la deshidratació del formatge i l'entrada de la sal d'una manera més aviada, la qual cosa permet prescindir de les immersions successives en aigua amb sal.
També a Illes Balears
- A la mort d'en Joan Taverner
- MÉS presenta a Sóller les seves propostes contra la massificació turística: «Sense decreixement no hi ha futur»
- El PSIB-PSOE fa una crida a la participació en la Diada per la Llengua davant els atacs del Govern al català
- Denuncien que IB3 Televisió obvia el traspàs de Manel Domènech però informa sobre la mort de Manolo el del Bombo
- Taula redona a Palma sobre els drets lingüístics i la diversitat a l'escola
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.