Un llibre proposa innovadores receptes per a la sobrassada
Inclou trenta suggeriments de cuina avantguardista amb l'embotit
Palma19/12/02 0:00
El Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca va presentar ahir el llibre Sobrassada de Mallorca, color i sabor, amb una trentena de receptes innovadores que inclouen el tradicional embotit mallorquí com ingredient essencial. Es tracta d'una selecció de la cuina més avantguardista de Mallorca, coordinada per Antoni Pinya, assessor del Consell Regulador, i amb creacions de Tolo i Òscar, del restaurant Xoriguer; Tomeu Caldentey, del restaurant Molí d'en Bou; Guillermo Méndez, de l'Olivo; Sebastià Esteve, del Vistamar; i del mestre xarcuter Xesc Reina.
També a Illes Balears
- La diputada de Vox que ha impulsat la llei per urbanitzar en sòl rústic és propietària d’una empresa immobiliària
- L’Atlàntida Mallorca Film Fest s’espanya amb la reina
- Tots els horaris i itineraris de les marxes per la Pau i la Vida en solidaritat amb Gaza
- La segregació d'alumnes per raó de llengua torna a fracassar: més del 80% de les famílies tria el català com a llengua de primer ensenyament
- SIAU critica la Conselleria d'Educació per «ressuscitar places compartides per afavorir noms concrets»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.