Un llibre proposa innovadores receptes per a la sobrassada
Inclou trenta suggeriments de cuina avantguardista amb l'embotit
Palma19/12/02 0:00
El Consell Regulador de Sobrassada de Mallorca va presentar ahir el llibre Sobrassada de Mallorca, color i sabor, amb una trentena de receptes innovadores que inclouen el tradicional embotit mallorquí com ingredient essencial. Es tracta d'una selecció de la cuina més avantguardista de Mallorca, coordinada per Antoni Pinya, assessor del Consell Regulador, i amb creacions de Tolo i Òscar, del restaurant Xoriguer; Tomeu Caldentey, del restaurant Molí d'en Bou; Guillermo Méndez, de l'Olivo; Sebastià Esteve, del Vistamar; i del mestre xarcuter Xesc Reina.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.