Les panades i els robiols surten del forn per tancar les festes de Pasqua
Els menjars tradicionals es mengen avui i en els pancaritats que començen demà
Palma15/04/01 0:00
El temps de Pascua també és temps de cuina tradicional. Les panades, de carn o bé de peix o verdures; els robiols i els crespells són els protagonistes indiscutibles que any rera any es posen avui damunt la taula així com un bon frit per celebrar el dia de pasqua. Ahir, molts de forns de tots els racons de l'Illa s'encengueren ben prest. Més prest encara s'aixecaren tots aquelles o aquells que volien tenir solucionat el dinar abans de sortir a fer una passejada aprofitant el bon temps.
També a Illes Balears
- Ha mort Manel Domenech, incansable lluitador per la Llibertat i la República
- Indignant: Les Illes Balears i el País Valencià es queden sense el nou canal en català de RTVE
- Damià Pons: «Sempre ha estat el teu amor a Mallorca i a la seva gent el motor que ha determinat les teves passes en el món de la política»
- La Marina de Llucmajor, sacrificada per un megapolígon industrial fotovoltaic
- Tot a punt per a la Diada per la Llengua més reivindicativa: «No es pot agredir impunement la llengua, el territori i la memòria d’un poble»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.