Les panades i els robiols surten del forn per tancar les festes de Pasqua
Els menjars tradicionals es mengen avui i en els pancaritats que començen demà
Palma15/04/01 0:00
El temps de Pascua també és temps de cuina tradicional. Les panades, de carn o bé de peix o verdures; els robiols i els crespells són els protagonistes indiscutibles que any rera any es posen avui damunt la taula així com un bon frit per celebrar el dia de pasqua. Ahir, molts de forns de tots els racons de l'Illa s'encengueren ben prest. Més prest encara s'aixecaren tots aquelles o aquells que volien tenir solucionat el dinar abans de sortir a fer una passejada aprofitant el bon temps.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- 15J: Tothom a omplir els carrers de Palma i Eivissa en contra de la turistificació i per una vida digna
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Campanya contra empreses turístiques que col·laboren amb el genocidi del poble palestí
- Vox ara s’indigna per un cartell que combat simbòlicament el feixisme
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.