La nostra cuina més selecta deixa bon gust
Cinc cuiners i restaurants mallorquins destaquen a la guia 2001 «Lo mejor de la gastronomía»
Palma10/12/00 0:00
«Qui bé menja i bé beu, fa molt bé lo que deu». D'això no n'hi ha cap tipus de dubte. La cultura gastronòmica està conquerint cada dia més adeptes. Els professionals s'esmercen a oferir els productes de primera qualitat i els mallorquins també tenen molt per dir en aquest aspecte. Rafael García Santos acaba de publicar la guia 2001 Lo mejor de la gastronomía, en què es recullen els restaurants i els cuiners més ben valorats d'Espanya.
També a Illes Balears
- La diputada de Vox que ha impulsat la llei per urbanitzar en sòl rústic és propietària d’una empresa immobiliària
- Tots els horaris i itineraris de les marxes per la Pau i la Vida en solidaritat amb Gaza
- La segregació d'alumnes per raó de llengua torna a fracassar: més del 80% de les famílies tria el català com a llengua de primer ensenyament
- L’Atlàntida Mallorca Film Fest s’espanya amb la reina
- SIAU critica la Conselleria d'Educació per «ressuscitar places compartides per afavorir noms concrets»
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.