La nostra cuina més selecta deixa bon gust
Cinc cuiners i restaurants mallorquins destaquen a la guia 2001 «Lo mejor de la gastronomía»
Palma10/12/00 0:00
«Qui bé menja i bé beu, fa molt bé lo que deu». D'això no n'hi ha cap tipus de dubte. La cultura gastronòmica està conquerint cada dia més adeptes. Els professionals s'esmercen a oferir els productes de primera qualitat i els mallorquins també tenen molt per dir en aquest aspecte. Rafael García Santos acaba de publicar la guia 2001 Lo mejor de la gastronomía, en què es recullen els restaurants i els cuiners més ben valorats d'Espanya.
També a Illes Balears
- El PP defensa que només les llengües que són oficials «en tot un país» ho poden ser a Europa
- Aquest divendres, Cassolada per Gaza
- Jaume Carot, reelegit Rector de la UIB amb un fort vot de càstig
- Louis Vuitton 'okupa' el Castell de Bellver, hi instal·la aire condicionat i prohibeix que s'hi facin fotos
- L’Estat espanyol de dia fa feina pel català a Europa (i de nit la desfà)
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.