Nadal s'apropa amb la dolçor de la tradició
El torró, un aliment imprescindible d'aquestes festes, requereix un llarg procés d'elaboració
El procés d'elaboració del torró requereix paciència i dedicació. Moltes hores de feina per endolcir la vida. Fotos: J.MOREY
Palma19/12/99 0:00
«Ara ve Nadal menjarem torrons i amb la ximbombeta cantarem cançons». La tradició mana que per aquestes festes a totes les taules no hi manquin aquestes postres. I cal fer-li cas, perquè a ningú no li amarga un dolç i a més tenint en compte que, per menjar, cada dia no és Nadal. Amb uns minuts desapareix, però la tasca d'elaboració no és tan senzilla, requereix, molt de temps i molta destresa sobretot quan les mans són les responsables que aquests dolços arribin a casa nostra. Són els torrons artesans, aquests que tenen un sabor molt especial. I n'hi ha molt per triar.
També a Illes Balears
- «Són vostès les del català? Doncs ara mateix les trec de la meva agenda», un metge nega l’atenció a una pacient
- Ha mort Francesc Moll i Marquès, fundador del GOB, hereu de Can Moll i editor compromès amb la llengua catalana
- El batle de Petra va aprofitar el càrrec per ‘auto-legalitzar’ el seu lloguer turístic i forçar la legalització de la bodega de ‘Coleto’
- Aquests són els municipis de les Balears al top 100 de demanda de lloguer
- [VÍDEO] Arran mostra l’acció contra la Conselleria i crema fotos de polítics i hotelers
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.