Perles de la mar Càspia, luxe per al paladar
El Corte Inglés realitzà un tast del millor caviar del món, l'iranià, per donar-lo a conèixer
Palma02/12/99 0:00
És clar i brillant. L'escala de colors s'estén des del gris clar fins a un color totalment negre. És un luxe i sense dubte una delícia per als paladars més exigents. Es coneix amb el nom de Perles de la mar Càspia. És el caviar d'Iran, ous d'esturió, que és considerat com el millor del món. El Corte Inglés de les Avingudes apropà aquest deliciós aliment en uns tasts dirigits per Zahra Rouzbeh, delegada oficial per Europa del caviar Irani. Uns tasts que varen aixecar gran interès i una nombrosa assistència, a través dels quals es va conèixer el procediment de captura de l'esturió, la manipulació del caviar i el seu consum correcte.
També a Illes Balears
- Mercadona acomiada una treballadora per haver atès els clients en català
- L’OCB impulsa una campanya perquè les famílies coneguin els beneficis d’escolaritzar els infants en català
- Admès a tràmit el Recurs d’inconstitucionalitat contra l’amnistia al sòl rústic de la llei de simplificació
- Milers de persones clamen a Palma: «Davant la turistificació de les nostres vides, trobaran un poble combatiu»
- Redueixen de 37,5 a 35 hores l’horari laboral setmanal dels docents dels centres públics de les Illes Balears
Sense comentaris
Per a comentar és necessari estar registrat a Diari de Balears.
De moment no hi ha comentaris.