cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 24°
24°

[VÍDEO] Brutal agressió trànsfoba al metro de Barcelona

El passat dissabte va tenir lloc una agressió trànsfoba a la línia 1 del metro de Barcelona. En un vídeo, difós a les xarxes socials, es veu com un home agredeix brutalment una de les passatgeres sense que cap altre ciutadà faci res per aturar-lo.

Segons expliquen els testimonis dels fets, l'home va començar a recriminar a la dona «la seva forma de comportar-se i la seva feminitat». Li deia que es tragués la perruca. Ella li va demanar fins a tres vegades que la deixàs en pau. No obstant això, l'agressor va continuar burlant-se de la seva manera de ser, i a continuació va començar l'agressió física, com es veu al vídeo.

El president de l’Observatori Contra l'Homofòbia, Eugeni Rodríguez, ha condemnat l’agressió i ha comunicat els fets als Mossos d’Esquadra, que ja investiguen el cas. L’Ajuntament de Barcelona també ha activat el protocol per a aquest episodi de violència trànsfoba.

L'Observatori ha alertat que durant els cinc primers mesos de l'any han augmentat un 15,8% les incidències per LGTBIfòbia a Catalunya (110 davant les 95 del 2022).

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Guillem, fa dervers d'un any
Pel vocabulari castellà i d’odi que utilitza l'agressor, sense cap mena de dubte no es una persona d'esquerres, ni catalanista. Es una persona espanyolista, xenòfoba, racista i excloent, portadora dels valors que han fomentat els Partits Polítics defensors del "a por ellos", el 155 i la llei mordassa.
Valoració:4menosmas
Per Xx, fa dervers d'un any
No sabem del cert si és o no de Bocs, però si no ho fos segur que és d'alguna de les branques afins, PP o C's, els supremacistes, discriminadors i intolerants per antonomàsia. El pitjor exemple pel conjunt de la societat.
Fora fatxes de ca nostra !
Valoració:6menosmas
Per Itant, fa dervers d'un any
No faltará quien diga, sin saber nada de nada, que el pájaro es de VOX
Valoració:-9menosmas
Per Ja ho val!, fa dervers d'un any
Li deia que se comportes mentres li f0tia una pallissa brutal a dins d'un vehicle públic i a la vista de tots els passatgers.
Se tracta de gent que presumeix de "valors" que exigeix un "comportament correcte" a base d'apallissar-los.
Valoració:12menosmas
Per larga trena, fa dervers d'un any
He visto las escenas por televisión. Yo no sé si la persona que estaba sentada le dijo algo, presuntamente, no.
Pero la actitud del hombre de la camisa pálida es de una brutalidad totalmente impropia. Por no hablar de los demás viajeros. Si de mi dependiese, esta bestia no vería el sol en 10 años.
Puedo tener, supongamos, "mania" a determinados colectivos pero vivo mi vida sin importarme lo que hacen o son los demás. Como debe ser.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente