algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Les principals companyies hoteleres del domini lingüístic no tenen les pàgines web en català

214461

Plataforma per la Llengua ha denunciat aquest dimarts que la majoria de grans companyies hoteleres amb seu social al domini lingüístic no tenen la pàgina web en català.

Únicament dues de les deu companyies que apareixen al rànquing mundial dels grups hotelers més grans per nombre d'habitacions tenen el català disponible al web: H10 Hotels i Catalonia Hotels & Resorts. Pel que fa a la resta, tot i que la majoria tenen webs multilingües amb un mínim de set llengües, el català no hi té presència.

Pel que fa a les principals companyies de les Balears, el Barceló Hotel Group inclou onze llengües diferents; RIU Hotels & Resorts en té nou; Palladium Hotel Group n'incorpora set, igual que Iberostar Hotels and Resorts, i Meliá Hotels Internacional disposa de divuit llengües a la seva pàgina web, però cap d'elles no és el català. Grupo Piñero només té el web en castellà i en anglès.

L'ONG del català ha explicat que es posarà en contacte amb aquestes companyies «per demanar-los que incorporin la llengua catalana com més aviat millor».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Catalunya sencera, fa 11 mesos
@Lluís

El nostre país va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó i l'Alguer.
Valoració:0menosmas
Per Xx, fa 11 mesos
Jo preferesc hotels més nostrats i familiars, i defuig els més grans i estandaritzats. Per pura qualitat ètica i personal. La diferència en positiu és abismal.
Valoració:5menosmas
Per Lluís, fa 11 mesos
A tota aquesta colla d´empresaris hotelers que no els hi dóna la gana de tenir les pàgines web en català han de saber que cada dia que passa això s´els hi girarà en contra seva,a més de ser uns maleducats i despreciar la llengua del lloc on estan. Ho tinc clar. si vaig a ses ïlles la primera opció Catalonia hotels, la segona H10 hotels i la tercera quedar-me al meu país,
Valoració:2menosmas
Per portmanyí, fa 11 mesos
Palladium no és que no tengui web en català, és que odia la llengua catalana i tot el seu significat. També odia la seva pròpia terra, que és l'illa d'Eivissa. Res del que el turista es pugui trobar en aquesta cadena hotelera té cap relació amb el poble eivissenc.
Valoració:5menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente