cielo claro
  • Màx: 33°
  • Mín: 23°
24°

José Villanueva, candidat de Vox al Parlament i a Esporles, investigat per coaccions i assetjament laboral

José Villanueva Vidal, número 13 en la llista de Vox per al Parlament i número 2 del mateix partit per a Esporles, manté una causa oberta davant els tribunals penals per quatre delictes. En concret, se l'investiga per coaccions continuades, assetjament laboral, injúries i calúmnies i un delicte contra els drets dels treballadors.

Segons ha avançat Última Hora, l'empresa pública Emaya acomiadà disciplinàriament el candidat del partit d'ultradreta per una falta molt greu d'assetjament. A més, existeix una denúncia, interposada per onze persones, davant la Fiscalia, la Policia Nacional i els jutjats de Palma per aquests fets. Sembla que l'acusat aprofitava la seva condició de sindicalista, en representació d'UTSE, per a assetjar altres treballadors.

Amb tot, la formació política no s'ha pronunciat sobre el manteniment d'aquest candidat a les seves llistes electorals. En el seu, el partit sortí a la seva defensa perquè considerà la sanció imposada «exagerada i desproporcionada» i que formava part d'«una represàlia contra un representant sindical incòmode».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ARRUIX!, fa dervers d'un any
Els trolls fatxes han manipul.lat la puntuació. Dones un punt positiu a un comentari antifeixista, i te suma un negatiu.
Valoració:1menosmas
Per antifa (el ver), fa dervers d'un any
Un exemple més de la manera de fer dels partits neo-feixistes. És mereixen que els feim una vomitada al seu damunt.
Salut i independència !
Valoració:3menosmas
Per I que vos pensaveu?, fa dervers d'un any
Tots aquests treballadors assalariats, que tenien previst votar a VOX pensant que se preocuparia pel seu col.lectiu, ara ja veuran com son en realitat.
Son un partit que només convé a la gent que el forma. I d'aquests s'han de descartar als que utilitzen com reclam, com puguin ser les dones i els immigrants que no son de raça blanca, dels que en hi ha que han obert els ulls i que ho conten.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente