cielo claro
  • Màx: 21.84°
  • Mín: 13.08°
21°

Commoció al centre de Palma pel suïcidi d'una al·lota en un comerç de la plaça Espanya

Una jove, d'entre uns 22 o 23 anys d'edat, de nacionalitat polonesa ha mort, aquest dissabte, en tallar-se el coll en un comerç en la Plaça d'Espanya de Palma.

Segons han informat fonts pròximes a la investigació, el succés ha ocorregut sobre les 16.00 hores, d'aquest dissabte, quan una jove, d'entre uns 22 i 23 anys d'edat i nacionalitat polonesa, s'ha tallat el coll dins la botiga Müller de la plaça d'Espanya de Palma.

Pel que sembla, la jove ha accedit a l'establiment comercial, pel qual hauria transitat fins a fer-se amb un ganivet, amb el qual s'hauria tallat el coll.

Fins al lloc s'han desplaçat personal dels departaments d'Homicidis i Científica de la Policia Nacional; així com agents de la Policia Local de Palma i diverses ambulàncies del SAMU 061.

Les primeres hipòtesis de la investigació, de la qual s'ha fet càrrec la Policia, apunten al fet que es tractaria d'un suïcidi. Si bé, han demanat cautela, atès que caldrà esperar que aquesta finalitzi per a aclarir els fets esdevinguts.

A les Balears existeixen recursos d'ajuda davant les idees suïcides, com el Telèfon de l'Esperança (971461112), la línia d'atenció a la conducta suïcida del Ministeri de Sanitat (024), i el 112, que disposa de professionals de psicologia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Modix_zwsa, fa 3 mesos
Impresora 3D Modix Big-40 https://www.modx3d-es56.com.
Valoració:0menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente