nubes dispersas
  • Màx: 15.38°
  • Mín: 7.03°

La Policia espanyola deté sis membres d’Arran i el SEPC

La Policia espanyola ha detengut aquest dimecres sis militants de les organitzacions juvenils Arran i SEPC, de l'Urgell i del Pla d'Urgell, en una nova operació judicial i policial per a criminalitzar el jovent organitzat. Tots els detenguts han passat la nit a la Comissaria Provincial a Lleida.

Segons Alerta Solidària, els han arrestat sense avís previ i sense informar-los de l'obertura d'una causa judicial contra ells. Estan acusats de pertinença a organització criminal, incendi, danys continuats, ultratge a la bandera espanyola, delicte contra la integritat física i moral, delicte mediambiental i furt.

«Estem davant de l'enesim cas de persecució política de l'Estat espanyol cap al jovent d'Arran i del SEPC amb voluntat de silenciar-nos en un moment de crisi econòmica on les nostres condicions materials empitjoren progressivament. L'Estat vol generar por i desmobiització entre el jovent. Per això, no és casual que des de fa un any les militants detingudes fossin investigades i seguides per la Policia Nacional», ha remarcat Alerta Solidària.

«Volen que aquest cas repressiu tingui un caràcter alliçonador per a totes aquelles persones que van sumant-se a la lluita pel socialisme i el feminisme als Països Catalans. I és el nostre deure no claudicar: continuarem lluitant contra la pujada de preus, la retallada de drets, la misèria catapultada davant la gestió governamental i contra qualsevol opressió social i nacional», han conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Bartomeu, fa dervers d'un any
La ultradreta fa anys que duen a terme, delictes d’odi, assassinats com Agullo, Carlos Palomino, diades del pais valencia sempre lleven confisquen senyeres pero no banderes franquistes, atacs de violencia fisica de grups Nazis i ultradreta impunes a totes les CCAA, al club blanquerna a Madrid, etc tot sempre impune en canvi a Mallorca per un poc de confeti en un bar demanaven de seguida 20 anys de preso a 6 persones …policies inflitrats pero no a grups d’ultradreta sino a grups independentistes o de moviments socials
Valoració:7menosmas
Per Solleric, fa dervers d'un any
Uns angelets...
Valoració:-9menosmas
Per Carlos Vilalta, fa dervers d'un any
"Uns angelets". Vaya burradas que escriben algunos.
Valoració:-8menosmas
Per Com sempre, fa dervers d'un any
No diria res, si fóssin tan diligents a l'hora de detindre i empresonar, amb els grups feixistes, nazis i ultres d'extrema dreta, com ho son amb els independentistes, d'esquerres, comunistes, anarquistes, etc.
Però constatant que els primers ténen patent de cors i que per greu que la facin, queden immunes i impunes, no puc estar d'acord amb aquestes detencions a membres d'ARRAN que comparat amb els feixistes son uns angelets.
Valoració:10menosmas
Per Toni lo, fa dervers d'un any
Se les atribuyen daños a gasolineras y un incendio en las vías del AVE que el año pasado estuvo a punto de causar un descarrilamiento.
Valoració:-6menosmas
Per Mallorquín, fa dervers d'un any
A por ellas! 💪🏼
Valoració:-9menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa dervers d'un any
“…..els han arrestat sense avís previ…..”.
No tengo palabras.
Habéis agotado mis recursos.
Enhorabuena.
Valoració:-8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente