nubes dispersas
  • Màx: 22°
  • Mín: 13°
21°

Joan Francesc Cortès, el prevere manacorí ultra: «Som els nebots dels qui no vàreu poder cremar el 36»

208939

Joan Francesc Cortès Ribot és un prevere diocesà destinat a la Diòcesi de Sant Feliu de Llobregat que es defineix com a «manacorí d’arrel. De Cas Tabaquers. De Ca na Frareta». És també un activista que en moltes ocasions té posicionaments propis de l'ultradreta.

Cortés manté un intens activisme contra el dret a l'avortament que considera que «no és un dret és un delicte».

En una piulada a Twitter declarava que «Això és la llibertat dels que s’autoanomenen progressistes. Això és la llibertat dels assassins. No és interrupció voluntària de l’embaràs, és un assassinat. I hauria d’estar penat per llei».

Però el posicionament que ha despertat més perplexitat ha estat el que ha difós a través del seu perfil d'Instagram i que conclou amb la proclama: «Som els nebots dels qui no vàreu poder cremar el 36».

«Qui legisla i viu sense Déu, està destinat a mentir i a no acceptar mai la culpa. A donar la culpa als altres i a no acceptar mai la seva pròpia responsabilitat. Som els nebots dels qui no vàreu poder cremar el 36».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente
Per KdK, fa dervers d'un any
Fácil es hacer leña del árbol caído desde el anonimato. Es justo del árbol caído que pueden crecer nuevos brotes, de hecho hay una referencia Bíblica sobre dicha expresión.

Aprovechar esa referencia al 36 para tildarlo de ultra es malintencionado a la par que estereotipado, básicamente porque no se ajusta a la realidad del personaje. Además, para más inri, es oportunista aprovechar la manifestación de su libre expresión respecto al controversial asunto del aborto, intentando así justificar el polémico titular de la noticia.

Como él mismo dijo, quién habla se equivoca, se disculpó. ¿Qué más quieren?.

Quizás, con una entrevista al personaje en cuestión, puedan tener información de primera mano y un artículo más cualitativo ajustándose a la realidad de la persona. Quizás así ganemos todos.

Gracias por su atención.
Valoració:1menosmas
Per Manuel, fa dervers d'un any
Vaja curt aquest betzol. Entre ell i en Xavier Gelabert no en fan ni mitj.
Valoració:-2menosmas
Per Joan de s'Agrícola, fa dervers d'un any
jo el conec a en Joan des de que era pre-adolescent. No m'estranya gens el seu comentari, a vegades n'ha dites d'aquestes barbaritats. Té es cap buit i no dóna sa talla per poder fer ni de capellà ni de botiguer.
L'esglèsia de Manacor té un problema, pq en això sa gent no li perdonarà.
Valoració:-1menosmas
Per Pere Joan Tous, fa dervers d'un any
Fà poc, el Vaticà ha enviat una comissió per investigar els seminaris espanyols. La sospita és que són de majoria fundamentalista... D´altre banda, no cal posar un micro a qualsavol "capullo" ultradreta pel sol fet de ser capellà. Si no fer-ho és un deure laic...
Valoració:-1menosmas
Per estorat, fa dervers d'un any
Quina pena, tan jove! Algú aniria a confessar-se amb ell?
Valoració:1menosmas
Per JAUME RIERA AMENGUAL, fa dervers d'un any
Benvolgut Mossèn: aquestes son les paraules que els creients en l’Evangeli esperam? És aquest el missatge del nostre Jesucrist, bo i creador d’esperança? Us pareix que l’Esglèsia del futur necessita aquestes teories? Pensau que entre els seguidors de Crist trobareu la terra apta per congriar aquest missatge? El Papa Francesc i el nostre estimat Bisbe Taltavull deuen trobar que tots hi estarem d’acord? Meditau, senyor, meditau i que els Evangelis us donin la Llum.
Valoració:1menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Valentí:Aquest cometari seu no diu gaire bo d´ell.No el deixa en molt bon lloc.
Valoració:4menosmas
Per dic, fa dervers d'un any
Mossèn Cortès:També sou fills,nets,nebots,,, els que ens van portar a uns llargs anys de foscor i crims.De qui van omplir les cunetes de ejecutats que malauradament encara ni resten molts i que les families no poden enterrar dignament.
Valoració:11menosmas
Per Valentí, fa dervers d'un any
El conec personalment i aquest article no defineix com es Mn. Francesc, ni es feixista ni es ultra.
Valoració:-5menosmas
Per Miquel, fa dervers d'un any
A este pájaro le gusta más un "pardal" que otra cosa.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 3
Siguiente