algo de nubes
  • Màx: 19.68°
  • Mín: 9.02°
19°

Detingut un home de 31 anys a Eivissa per violar una menor

La Policia Nacional ha detingut a Eivissa un home de 31 anys com a presumpte autor d'una violació a una menor en el seu domicili. Segons ha informat la Prefectura Superior de la Policia Nacional a Balears, l'home, d'origen dominicà, va ser arrestat aquest dimecres a l'habitatge.

Presumptament, l'home va convèncer la víctima perquè acudís a l'habitatge amb la suposada intenció de parlar de la seva relació. Segons la informació recaptada per la Policia, tots dos s'havien conegut dies enrere i van arribar a tenir una trobada sexual. Després, l'home va voler mantenir de nou relacions i, davant la negativa de la jove, el detingut la va forçar.

Després de l'agressió, la menor va marxar del domicili i seguidament va denunciar els fets en dependències de la Policia Nacional a Eivissa. Els agents que van atendre la noia, davant la gravetat dels fets i l'estat de nerviosisme que presentava, van traslladar a la jove a l'Hospital Can Misses. Immediatament l'home va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'agressió sexual i posat a disposició del jutjat de guàrdia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.