algo de nubes
  • Màx: 17.07°
  • Mín: 10.65°
10°

Detingut un home, durant el Firó de Sóller, acusat de violència masclista i d'agressió a agent de l'autoritat

La Guàrdia Civil i la Policia Local de Sóller han detingut aquest dilluns un home, com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i un altre d'agressió a agent de l'autoritat, per haver fet tocaments a una dona i haver agredit, presumptament, un policia local, durant la celebració del Firó.

Segons han informat des de la Guàrdia Civil als mitjans, el succés va ocórrer aquest dilluns horabaixa a Sóller, mentre se celebrava el Firó, quan un vigilant de seguretat va veure com un home agafava per les espatlles una dona i la sacsava, i va avisar la Policia Local.

Quan els policies locals varen arribar fins al lloc dels fets, i mentre s'esperava la presència en la zona de la Guàrdia Civil, l'home va agredir un dels agents, segons el testimoni d'aquests.

Per tot això, l'home ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i un altre d'agressió a agent de l'autoritat.

Sense constància de denúncies per abusos masclistes a periodistes

D'altra banda, en relació al missatge, publicat a twitter pel Comitè d'Informatius d'IB3, en el qual es «condemnen els abusos masclistes que han patit en les darreres hores algunes treballadores d'informatius i de programes en el Firó de Sóller», la guàrdia civil ha dit que no té constància d'aquests fets, en no haver-hi denúncies interposades.

Malgrat això, des del Comitè d'Informatius d'IB3, s'ha considerat, en el seu missatge a les xarxes socials, que l'ens públic «hauria de garantir que les seves treballadores puguin desenvolupar el seu ús sense por».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Lluís, fa dervers d'un any
Estava mirant en directe ib3 i vaig veure el petó que li va fer aquest home a la presentadora i la veritat és que en el primer moment, al veure que tota la gent del voltant li va fer gràcia i reia molt i la noia no li va donar importància em pensava que era normal en aquesta festa de moros i cristians fer aquestes coses. Però després que ha sortit als mitjans, doncs és veritat, és una agressió masclista. Més que una agressió, és un petó. Així a patir d´ara abans de fer un petó a algú haurem de demanar permís?.
Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente