cielo claro
  • Màx: 19.52°
  • Mín: 9.97°
13°

Ataquen amb pintades nazis l'escola La Masia, pionera en l'ensenyament en català al País Valencià

@isa_barrajon

L'escola cooperativa La Masia (Museros, Horta Nord) ha estat atacada amb pintades nazis aquesta setmana. Aquesta escola és, des del 1968, pionera en l'ensenyament en català i la renovació pedagògica al País Valencià.

«Pensem que s’ha d’educar per a no ser indiferents davant les desigualtats socials permetent així que l’alumnat interioritze un sentit de justícia que estiga per damunt d’interessos particulars. Els nostres trets ideològics són: Escola arrelada al medi; pertanyent a l’àmbit cultural català; laica; participativa i crítica; democràtica; científica i experimental; integradora, i coeducativa», expliquen sobre el seu projecte educatiu.

L'atac ha estat denunciat per diferents persones a Twitter:

Per la seva banda, des de La Masia han donat les gràcies pel suport que estan rebent: «Contra l’odi i la intolerància, la nostra fermesa i perseverança en el nostre projecte. L’estima i la defensa de la terra i de la gent, el respecte i la solidaritat per formar bones persones. Més de 50 anys fent Escola, fent País».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Son de l ideologia dels que inspeccionen escoles, fa dervers d'un any
Aquests que de nit fan pintades a les escoles, son de la mateixa ideologia dels que de dia se volen ficar dins aquests mateixos centres escolars, per inspeccionar i denunciar si hi ha "adoctrinaments" i que els jutges amb el mandat caducat i posats per la dreta, han oedenat que se'ls drixi passar dins de les escoles i que inspeccionin tot el que se diu a les classes.
Quanta porqueria hi ha a aquesta nació!
Valoració:0menosmas
Per Quin desastre, fa dervers d'un any
I aquesta és la ideologia dels polítics que estàn autoritzats pels jutges, per entrar ar a díns de les escoles, a fiscalitzar tot el que diuen els mestres als alumnes?
Valoració:3menosmas
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys
La extrema i la ultra dreta no respecten ni als infants, ni als centres escolars.
De dia, se fiquen a dins de les escoles per inspeccionar el que ensenyen els mestres als infants, no fós cosa que els adoctrinàssin i se sentíssin orgullosos de la seva terra. Però de vespre, els seus esbirs se dediquen a pintar símbols nazis i feixistes a les parets de les escoles per fer por als infants.
I segur que a aquests no els trobaran, perque no els troben mai, perque o son invisibles, o perque el que passa en realitat no se pot escriure.
Valoració:6menosmas
Per Nofret, fa mes de 2 anys
Ni la policia, ni la fiscalia espanyola, trobaran cap indici de delicte que calgui investigar i menys a cap responsable que calgui sancionar.
Valoració:7menosmas
Per Arruix dels Països Catalans, gentussa feixista!, fa mes de 2 anys
Aquests nazi-fatxes son uns energúmens. I
per molt que algúns ho vulguin dissimular, no ténen cabuda a dins les institucions democràtiques.
Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente