nubes dispersas
  • Màx: 17.62°
  • Mín: 8.69°
17°

Creix l'escàndol: es destapa que el Govern ha donat 580.000 euros a la festa de 'Los 40 Music Awards'

El Govern va aportar 580.000 euros a la realització del festival anomenat 'Los 40 Music Awards'. El mateix Govern que ignora les necessitats del sector cultural de les Illes Balears i que margina els mitjans de comunicació que s'expressen en llengua catalana, no ha dubtat en dedicar 580.000 euros a una activitat que va durar un vespre i que va ser produïda per empreses de fora de les Illes Balears.

Si la notícia sobre la destinació de l'Impost de Turisme Sostenible, conegut popularment com Ecotaxa, a aquest esdeveniment, ha causat una onada d'indignació a les xarxes i fins i tot alguns usuaris han demanat que es produeixin dimissions en el si del Govern, el coneixement de la xifra aportada pel Govern, a la qual cal afegir-hi els recursos aportats pel Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma, ha alçurat el sector cultural de les Balears.

Cal destacar que el portaveu del Govern i conseller de Model Econòmic, Turisme i Treball, Iago Negueruela, ha defensat el fet que l'Executiu hagi patrocinat 'Los 40 Music Awards' amb doblers de l'Impost de Turisme Sostenible. I també cal recordar que el director general de Comunicació del Govern, Álvaro Gil, prové de l'empresa que organitza 'Los 40 Music Awards'.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Pere, fa mes de 2 anys

I a quin partit votarem?

Valoració:3menosmas
Per jbm, fa mes de 2 anys

És evident que no hi ha ara mateix cap alternativa electoral ecologista, antifeixista, anticolonialista i que defensi els drets socials ... es fa per tant imprescindible generar una alternativa electoral, si no volem que els criats dels de l'IBEX que ara governen el govern i governen l'oposició, puguin continuar fent-nos "sa massa i es cuierot". Salut

Valoració:15menosmas
Per és nihilisme, fa mes de 2 anys

Desconeixen l´ètica personal, però tampoc tenen vergonya.

Valoració:19menosmas
Per I tant, fa mes de 2 anys

"Por sus frutos, los conoceréis"

Valoració:15menosmas
Per Indepe orfe, fa mes de 2 anys

Els de Mes sen poden anar a cagar... On és Esquerra Republicana?

Valoració:16menosmas
Per Esteve, fa mes de 2 anys

No tenen vergonya! Quina tudada!

Valoració:29menosmas
Per Recordem a quins no hem de votar!, fa mes de 2 anys

Recordem a quins no hem de votar!

Valoració:27menosmas
Per Això és jauja, fa mes de 2 anys

Dons ja que hi són, que expliquin com i en què, amb la que cau, s' han gastat més de vuitanta milions de pessetes en una sola festa (privada) i quins són els resultats. Vergonya de polítics mediocres, per no dir una altre cosa pitjor.

Valoració:19menosmas
Per Escàndol?, fa mes de 2 anys

A mi després de l'autopista de Campos ja no m'escandalirza res.

Valoració:26menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente