algo de nubes
  • Màx: 17.64°
  • Mín: 9.71°
10°

Detenen cinc passatgers fugits de l'avió que ha aterrat d'emergència que ja eren a Marratxí

Agents de la Guàrdia Civil han detingut en el terme municipal de Marratxí cinc passatgers de l'avió que ha aterrat d'emergència aquest divendres horabaixa a l'aeroport de Palma, i han estat traslladats a dependències policials.

Segons ha informat la Policia espanyola, al voltant de les 19.00 hores d'aquest divendres, el vol ha hagut d'aterrar a l'aeroport de Son Santjoan per una emergència sanitària.

Un passatger va patir, aparentment un coma diabètic i va ser traslladat en ambulància juntament amb un acompanyant a l'Hospital de Son Llàtzer, a Palma.

L'acompanyant va partir del lloc i al suposat malalt se li va donar l'alta hospitalària i agents de la Policia espanyola han procedit a la seva detenció com a presumpte autor d'un delicte d'afavoriment de la immigració il·legal i infracció a la llei d'estrangeria.

En el moment de l'evacuació del vol, diversos passatgers de l'avió, entorn d'una vintena, varen sortir corrent per les pistes. La Guàrdia Civil va començar a cercar-los i, per aquest motiu, es va procedir al tancament de l'aeroport i es varen desviar els vols.

Unitats de seguretat ciutadana de la Policia espanyola han acudit al perímetre exterior de l'aeroport amb l'objectiu de localitzar els passatgers que varen abandonar l'avió i la Guàrdia Civil ja ha aconseguit detenir-ne cinc.

Fonts pròximes a la investigació han explicat que, en aquests moments, s'estudia la hipòtesi que tot estàs planificat per entrar de manera irregular a Mallorca.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per oscar, fa mes de 2 anys

No es casualidad.
Casualidad sería que el "enfermo" y su acompañante con la treta se escurrieran en el hospital y no supieramos más... Pero 20 tíos? estamos hablando de 5 filas de un avión de 2 asientos, todos de golpe...
Que a varios de ellos los pillaron en la Cabaneta? desde el aeropuerto? pues si que les dieron ventaja, no?
Quedan mas de 10 sueltos... por las calles de Palma, o al ritmo que iban, ya estan en Capdepera si no han dejado de correr. A ver como paran esto, ya que se puede convertir en una moda.
Y lo mejor de todo, que no nos dejen a oscuras y que nos digan que CV tiene esta gente que han detenido

Valoració:0menosmas
Per No és una broma innocent., fa mes de 2 anys

Una vergonya!
Llavors ens confinen a nosaltres pel Covid!
Quines forces de Seguretat? Se´ls escapen davant el nas...
No podien escapar-se per la porta, oberta per davallar el "malalt" sense el vist-i-plau del personal.
Volien provar una nova via d´immigració?
Els han localitzat a tots? En una pista d´aeroport qmb focus i que es detecta qualsevol animalet?
Vaja!

Valoració:2menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente