algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 13°
13°

[VÍDEO] Agents de la policia espanyola que varen violar un domicili i en varen esbucar la porta seran jutjats

Els agents de la Policia espanyola que varen ser enregistrats en vídeo mentre esbucaven la porta d'un pis i hi entraven sense ordre judicial i amb l'oposició dels propietaris, seran jutjats per violació de domicili.

Els policies varen entrar per la força en un pis sense permís dels habitants, sense ordre judicial i sense que s'hi estigués cometent cap 'delicte flagrant'.

El jutge instructor ha iniciat els tràmits perquè els policies coneguts com els 'agents de la puntada de peu a la porta' siguin jutjats per un jurat popular a l'Audiència Provincial de Madrid. Els ha convocat el 8 d'octubre per comunicar-los el processament, després de concloure que hi ha «indicis sòlids d'un delicte de violació de domicili».

«Hi ha indicis incriminatoris racionals, suficients i objectius per entendre que els fets són susceptibles de ser qualificats com a constitutius de delicte de violació de domicili en relació amb un delicte de danys.»

Les imatges del moment en què la policia va tirar la porta a terra a cops d'ariet es varen fer virals i varen obrir un polèmic debat sobre si la policia pot irrompre en un pis per aturar una festa.

Els fets varen passar el 21 de març en un domicili de Madrid on els agents varen voler entrar per aturar una festa il·legal segons les restriccions sanitàries per la pandèmia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per ototores, fa mes de 2 anys

Fora la llei de la força bruta, i més si prové d´agents policials.

Valoració:1menosmas
Per Claro que sí, guapi, fa mes de 2 anys

@M
La vida es dura, querido M.
Cómo estáis?.
Habéis podido descansar?.
Sabéis si los infractores eran españolazos??.
En caso afirmativo ya sabes que puedes denunciar en la ODL.
Un urbanista debe descansar.
Força!!

Valoració:-3menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

Se m'ha oblidat de dir-ho. Si enlloc de viure a Madrid, vius a qualsevol indret de les Illes Balears i te esbuca igualment la porta sense ordre judicial, només perque uns veinats de queixen pel renou i tu graves als policies, l'inculpat seras tu i no els que han fet l'abús d'autoritst.
I és que no se tracta de la falta o el delicte que se comet, si no de la localitat a on vius i a quin cos policial demanes ajuda.

Valoració:15menosmas
Per M, fa mes de 2 anys

Home! És que si entren aca teva tirsnt la porta per avall, sense ordre judicial i només perque fas renou, aquesta gent ja podra fer tot el que vulgui.
Esperem que la causa hagi caigut en mans d'un jutge just, que emeti una sentència justa.
A noltros ens va passar tot el contrari. Uns veinats feien un renouer de por, dia darrera dia i ho denunciàrem a la Policia Municipal, i no varen voler fer res, ni tan sols anar a parlar amb els renouers, ni enviar-los una dimple carta advertint-los de que no molestàssin als veinats.
Ja ho veuen: A uns els tiren la porta i a altres els protegeixen.

Valoració:10menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente