algo de nubes
  • Màx: 19°
  • Mín: 12°
13°

Condemnen a sis mesos de presó dos soldats per amenaçar una dona de violar-la «en pla 'manada'»

La Sala del Militar del Tribunal Suprem espanyol ha confirmat una pena de sis mesos de presó per a dos soldats en període de formació que varen escriure comentaris amenaçadors i grollers d'índole sexual contra una companya en un grup de WhatsApp integrat per 40 soldats de la Segona Companyia del Centre de Formació de San Fernando (Cadis).

Un dels soldats proposava per escrit en el xat, «violar en pla 'manada'» la víctima. Els dos soldats varen escriure les frases amenaçadores després que la víctima hagués abandonat el grup. Una estona abans havia estat xerrant amb ells i altres col·legues. El Suprem espanyol considera les afirmacions fetes en el xat constitutives d'un «delicte d'injúries greus» i un atemptat «contra la dignitat personal de la soldada».

Els fets es varen produir durant la nit del 10 de novembre de 2018. Inicialment, varen ser jutjats en un tribunal militar de Sevilla, que els va imposar sis mesos i el pagament d'una indemnització solidària de 300 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Nofret, fa mes de 2 anys

Es evident que el tribunal ha sigut benèvol, sis mesos de presó mentre s'està en procés de formació militar, son una minúcia de pena que no equival al mal que han fet. Com a mínim la pena hauria d’haver implicat el canvi immediat de destí dels malfactors i començar a ser efectiva la privació de llibertat en acabar el període de formació militar.

Valoració:3menosmas
Per manadaspain, fa mes de 2 anys

manada tipical in spain. Todo por la patria. Ozú i olé !

Valoració:4menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente