algo de nubes
  • Màx: 16.96°
  • Mín: 11.11°
16°

L'autor de les amenaces a Armengol es disculpa a través d'un missatge privat de Facebook

L'autor de les amenaces a Armengol s'ha disculpat a través d'un missatge privat en Facebook. | dBalears/Arxiu

L'autor de les amenaces a la presidenta del Govern, Francina Armengol, s'ha disculpat a través d'un missatge privat enviat a través de la xarxa social Facebook.

Segons han confirmat des de l'Executiu, l'home que divendres passat va amenaçar a la presidenta s'ha posat en contacte amb ella a través d'un missatge privat a la xarxa social Facebook, en el qual li demana disculpes.

L'home s'ha disculpat en el missatge pel comentari en el qual es dirigia a Armengol afirmant «quina pena que no t'hagin enviat un sobre amb bales», després de les cartes rebudes pel secretari general de Podemos i candidat a la Comunitat de Madrid, Pablo Iglesias, el ministre Grande-Marlaska i la directora general de la Guàrdia Civil, María Gámez.

La presidenta balear denunciava divendres passat aquestes amenaces, lamentant que «l'odi genera violència» i, afegint, «la gent que ha aixecat els drets d'aquest país no es mereix que es miri cap a un altre costat. Junts cal defensar la democràcia dels qui l'ataquen».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 2 anys

Esper que la senyora Armengol no retiri la denúncia, simplement perque ha demanat perdó.
Per molt menys hi ha gent a la presó , ni tampoc no hi ha cap llei que especifiqui que ser d'ultra dreta és un atenuant, o que directament eximeix de responsabilitats civils i penals.
I en Bauzá què va perdonar a ningú, quan la gent protestava perque no podia més, amb tantes injustícies i amb tan mal govern, quan només li demanaven que rectificas? Doncs aquests que hi fan per grolleria i perque volen que comandin els seus, malgrat hagin perdut, també s'els ha d'aplicar la mateixa justícia.

Valoració:1menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente