algo de nubes
  • Màx: 19.5°
  • Mín: 9.02°
10°

El web espanyol de fake news 'OKDiario' prepara el seu aterratge a Mallorca

El web espanyol de fake news 'OKDiario', dirigit per Eduardo Inda, prepara el seu aterratge a Mallorca, amb un equip format per set extreballadors de la sucursal d'El Mudo a les Illes Balears.

Les oficines del portal web d'agitació extremista s'instal·laran al centre de Palma i, de moment, ja han aconseguit donacions de doblers per part d'algunes grans cadenes hoteleres. Un dels empresaris que més interès a mostrat en el projecte de muntar OKDiario a Mallorca, és Gabriel Escarrer Jaume, conseller delegat i vicepresident de Meliá Hotels International.

La web matriu madrilenya ha tengut pèrdues econòmiques durant algun exercicis, malgrat que l'any 2016 va rebre un préstec estatal sense garanties ni avals de 300.000 euros per part de l'empresa pública Empresa Nacional de Innovación.

L'any 2017, Francisco Mercado, que havia estat 'cap d'investigació' d'OKDiario', va presentar una demanda contra el director d'aquest mitjà, Eduardo Inda, a causa de les «manipulacions i falsificació del seu treball en contra de la seva voluntat i sense el seu consentiment».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Macià, fa mes de 3 anys

Supòs que "El Mudo" vol dir "El Mundo".

Valoració:0menosmas
Per marbosch, fa mes de 3 anys

Avis a periodistes (espanyols):
No està molt llunya el dia que us substituiran que algun artilugi semblant al google assistant, siri, alexa, ... perquè senzillament ja aquest "cantaran" allò que els seus amos demanin i autoritzin. Llavors els autoanomenats "periodistes" plorareu, però tampoc arribarà la notícia a ningú, i aquest serà el vostre final, que no està molt llunya.
Només una dada: Els menors de 60 a Espanya ja cerquen i confirmen notícies per altres canals no periodístics, sinó d'usuaris de xarxes, i aquests ja en són majoria.

Valoració:4menosmas
Per Toni2, fa mes de 3 anys

Jihad: neologisme aplicat a sectas radicals dins l'islam polític.



Qui o quina gent comanda els MI6, ISIS, Al-Qaeda, CIA, Israel, Boko Haram?



No veig diferència entre qualificar els atemptats de "Falsa bandera" o no.
Se pot atribuir la autoria per una part a MI6, CIA, Israel
i per altra part a ISIS, Al-Qaeda, Boko Haram, però ès lo mateix.



Valoració:-1menosmas
Per de lògica, fa mes de 3 anys

ja ho podrien dir de forma més clara i entenedora, això serà el portal de les Fake Facha News i, per lògica, recolzat per tota la tropa franquista. OLË !

Valoració:11menosmas
Per Margalida, fa mes de 3 anys

Vol dir que preparen el terreny per a les properes eleccions, com han fet sempre.

Valoració:12menosmas
Per El que jo pens, fa mes de 3 anys

No entenc com uns professionals tan necessaris, com son els periodistes, que pertanyen a un sector imprescindible avui dia, que molts d'ells han perdut la vida o estan empresonats injustament, només per informar, pugui tenir també tants de detritus que publiquen noticies falses a sou de polítics i poderosos ( Recordem també a un tal F.J.L, que cobrava un sou de cent cinquanta mil euros anuals, per difondre i mantenir la mentira de que l'atemptat del 11M no era un atemptat jihadista si no de falsa bandera, obra d'un partit polític)i que també hi ha infiltrat tan d'intrús de la professió, que ni tan sols saben ni fer una redacció escolar correctament, que denigren i humil.lien a tot el sector.
No entenc com no se posen d'acord per col.legiar se i expulsar del gremi a tota aquesta gent tan poc professional

Valoració:14menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente