algo de nubes
  • Màx: 18.79°
  • Mín: 8.69°
18°

[VÍDEO] Atemptat amb explosiu a la seu del partit Podemos a Cartagena

La seu de Podemos a Cartagena (Múrcia, Espanya) ha sofert aquesta matinada un atac amb material explosiu, segons han denunciat el secretari general del partit, Pablo Iglesias, i el diputat de la formació a la regió, Javier Sánchez Serna.

«Aquesta nit l'extrema dreta ha anat un pas més enllà i ha atacat la seu de Podemos Cartagena amb material explosiu», ha advertit Sánchez Serna.

El diputat l'ha publicat en un tuit acompanyat per un vídeo en el qual s'aprecia com llancen un artefacte inflamable a la seu de Podemos a la ciutat portuària.

«Fa uns mesos PP i Vox es varen negar a donar suport a una declaració de condemna per l'últim atac», segons Sánchez Serna. «Maleïts siguin els que blanquegen el feixisme cada dia», conclou.

Per la seva part, Iglesias ha publicat també un tuit amb el vídeo adjunt en el qual lamenta l'«atac de la ultradreta, amb material explosiu, a una seu Podemos avui mateix».

«El terrorisme de carrer dels ultres no ens acoquinarà», segons Iglesias, qui ha reivindicat la «democràcia, llibertat d'expressió i justícia social» front «als violents i els seus blanquejadors».

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per Vergonya!, fa mes de 3 anys

Si de entre la gent que segueix els nazifatxes, en hi ha qualcún que tengui un cervell normal i que no sigui tan mala persona, se podra fer una idea de quin tipus de govern hi hauria si guanyàssin les eleccions.

Valoració:4menosmas
Per Pepeta, fa mes de 3 anys

És vergonyós que aquests nazis s'atreveixin a tot i no els tanquin.

Valoració:6menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente