algo de nubes
  • Màx: 18.99°
  • Mín: 13.31°
17°

Diversos vídeos mostren com dos policies espanyols apallissen un pare i sa filla menor d'edat a la ciutat andalusa de Linares

Aquest dissabte nit s'han fet virals a les xarxes socials diversos vídeos en els quals s'hi poden veure les imatges d'una brutal agressió perpetrada per dos policies a un ciutadà i la seva filla menor d'edat.

Dos membres de la Policia espanyola, un sotsinspector coordinador de serveis i un agent, destinats en la comissaria de Linares (Andalusia), varen agredir brutalment a un veí i la seva filla menor d'edat 14 anys, a la terrassa de la cafeteria La Galería.

Els funcionaris han estat detinguts i s'ha iniciat una investigació per aclarir les circumstàncies de l'agressió que han protagonitzat en la qual han apallissat un ciutadà i han agredir a la seva filla de 14 anys. Segons testimonis, l'origen de l'agressió ha estat una suposada discussió per una topada física fortuïta. De fet, hi ha imatges del succés que es varen enregistrar en ple carrer en les quals ni la intermediació d'altres clients, ni dels cambrers del local, varen poder impedir que els funcionaris atacassin l'home i la filla, menor d'edat, que tractava d'ajudar al seu pare.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente
Per barrufet, fa mes de 3 anys

-Segurament eran antics menbres del Pikolin i ja estaven entrenats de practicar les arts marcials el
1´octubre del 2017 a Barcelona.

Valoració:7menosmas
Per ells dirien ..., fa mes de 3 anys

Ezo é normá, é la fuersa de la ley. Argo tieneng que asé pa que respeten lautoridá.



Quels ñols s´acostumin a voure com les gasta l´autoridat de ca seva. I que jutgin, que qualcun dia els pot tocar la rifa a ells, per carnet ñolista que tenguin.



Valoració:7menosmas
Per Quan n´aprendrem?, fa mes de 3 anys

Espanyols havien de ser. Es creuen amb dret sobre totes les coses i tothom!

Valoració:8menosmas
Anterior
Pàgina 1 de 1
Siguiente