nubes dispersas
  • Màx: 19°
  • Mín: 11°
17°

Manifestació sense incidents i sense mesures sanitàries de l'autodenominada 'Resistència'

Amb menys participació que en les dues anteriors manifestacions, sense incidents greus i sense respectar les mesures sanitàries, ni les condicions que havia imposat la Delegació del Govern espanyol, ha transcorregut una manifestació entre el Palau de Congressos de Palma i la seu del Govern.

La Delegació del Govern espanyol a les Balears havia autoritzat aquest divendres la marxa motoritzada en la qual hi han participat un centenar de vehicles. No obstant això, alguns centenars s'han manifestat a peu.

El portaveu de l'autodenominada 'Resistència Balear', l'activista d'extrema dreta, Víctor Sánchez, ha declarat que aquesta mobilització s'ha dut a terme «per a exigir la dimissió en bloc del Govern» i «reclamar ajudes per al sector, atès que les ajudes que han estat ofertes fins al moment s'han demostrat insuficients». Malgrat que la mobilització ha transcorregut sense grans incidents, al final de l'acte, la Policia espanyola ha demanat per megafonia als participants que abandonassin el lloc perquè la manifestació havia acabat i no estava autoritzada la marxa a peu.

En aquesta ocasió, no hi ha hagut cap detingut. Més de 70 persones, no obstant això, han estat identificades per part de la Policia.

Comenta

* Camps obligatoris

Comentaris

De moment no hi ha comentaris.