algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Un total de 69 persones que havien donat positiu per coronavirus han mort a les Balears

La Direcció General de Salut Pública i Participació i el Servei de Salut han pogut verificar aquest divendres la mort de 12 persones més que havien donat positiu per SARS-CoV-2. Alguns d’aquests òbits s’han produït entre els dies 29 de març i el primer d’abril i encara estaven pendents de validació per part dels professionals que registren les morts per coronavirus. Les confirmacions es registren una vegada s’han revisat els expedients clínics dels pacients i s’ha contrastat la causa de les morts perquè no quedi cap dubte del motiu que les ha originades.

Aquest dijous, a Mallorca varen morir un home de 64 anys i una dona de 91 anys a l’Hospital Comarcal d’Inca. A l’Hospital Son Llàtzer va morir un home de 47 anys. A Menorca, ho va fer un home de 77 anys a l’Hospital Mateu Orfila. A l’Hospital Can Misses va morir una dona de 67 anys.

Així mateix, s’ha pogut confirmar la mort a l’Hospital Universitari Son Espases d’un home de 72 anys el dia 31; a l’Hospital Son Llàtzer han mort un home de 78 anys el dia 29 i un home de 82 anys el dia 31 de març. A l’Hospital Comarcal d’Inca va morir una dona de 80 anys el dia 30 de març. A la Clínica Juaneda varen morir un home de 73 anys el dia 31 i una dona de 82, el dia 1 d’abril. A la Clínica Palmaplanas, també el dia 1, va morir un home de 69 anys.

En total, són 69 les persones que han mort a les Illes i que havien donat positiu per coronavirus.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.